Autovisie

Autovisie

Diverse aanbiedingen met kortingen oplopend tot 48%

Elke twee weken komt de Autovisie uit en nu is het mogelijk om wel heel voordelig een abonnement af te sluiten. Voor een jaarabonnement betaal je €7,- per maand (30% korting). Nog meer korting krijg je als je kiest voor een abonnement van 2 of 3 jaar. Je betaald dan namelijk slechts €5,50 per maand en dat is 48% voordeliger dan de reguliere prijs. Na de gekozen actieperiode is het maandelijks opzegbaar.

Hét tijdschrift voor autoliefhebbers

Autovisie is hét tijdschrift voor de echte autoliefhebbers. Elke twee weken staat het blad vol met de beste tests, schitterende reportages, indrukwekkende fotografie, verrassende achtergrondverhalen en al het nieuws dat de auto industrie liever nog niet kwijt wilde. Elke twee weken kan je rekenen op ruim 100 pagina's. De redactie van Autovisie is onafhankelijk en mede daardoor scherp, kritisch en natuurlijk passievol voor auto's.

Als Autovisie abonnee krijg je ook gratis toegang tot Autovisie digitaal. Dit betekend dat je ook op je smartphone of tablet kan lezen.

Bij vragen of opmerkingen over je abonnement (of opzeggen) kan via de uitgeverij en dat is in het geval van Autovisie TMG. Je bereikt de klantenservice op kantoortijden via 020 480 28 25.