AutoWeek

AutoWeek

V/a €2,95 p/w incl. 2 gratis dierentuin tickets

Hét grootste autoblad van Nederland is nu erg voordelig uit te proberen. Voor 4 nummers betaal je slechts 16euro en dat is een korting van ruim 24% op de reguliere prijs. Het betreft een proefabonnement die na afloop automatisch zal stoppen. Ook kan je kiezen voor een jaarabonnement met 26% korting. Je betaald dan slechts €2,95 per week en je ontvangt er 2 gratis dierentuin tickets bij cadeau.

Bij het jaarabonnement ontvang je 2 tickets voor een dierentuin naar keuze cadeau. Je kunt kiezen uit onderstaande dierentuinen:
Apenheul
Burgers' Zoo
DierenPark Amersfoort
Safaripark Beekse Bergen
ZOO Antwerpen

AutoWeek vol van auto's

AutoWeek is dé autoriteit voor autoliefhebbers, autobezitters en autokopers. Met AutoWeek lees je elke week het laatste autonieuws, de meest actuele rij-impressies en uiteraard objectieve vergelijkende tests. Van stadsauto tot zakenauto, nieuw of occasion, van peperduur tot betaalbaar: bij AutoWeek testen we élke auto. In de achtergrondverhalen lees je alles over de wereld van mobiliteit en toekomstplannen van fabrikanten. AutoWeek geeft antwoord op al je autovragen, in klare taal.

Als Autoweek abonnee lees je gratis de digitale edities op je smartphone e/o tablet

Ben je doorlopend abonnee op AutoWeek en wil je het blad opzeggen? Neem dan contact op met de klantenservice van de uitgeverij (DPG Media magazines) via telefoonnummer (088 550 02 50). Ook kan je een kijkje nemen op www.dpgmediamagazines.nl/klantenservice/.