AutoWeek

AutoWeek

4 nummers voor €12,- (45% korting)

Hét grootste autoblad van Nederland is nu erg voordelig uit te proberen. Voor 4 nummers betaal je slechts 12 euro en dat is en korting van maar liefst 45%. Ook prettig is het gegeven dat het proefabonnement na afloop automatisch stopt.

Wil je langer korting? Kies voor een abonnement van 6 maanden met 62% korting en betaal per maand slechts €7,50. Dit abonnement is altijd opzegbaar.

AutoWeek vol van auto's

AutoWeek is dé autoriteit voor autoliefhebbers, autobezitters en autokopers. Met AutoWeek lees je elke week het laatste autonieuws, de meest actuele rij-impressies en uiteraard objectieve vergelijkende tests. Van stadsauto tot zakenauto, nieuw of occasion, van peperduur tot betaalbaar: bij AutoWeek testen we élke auto. In de achtergrondverhalen lees je alles over de wereld van mobiliteit en toekomstplannen van fabrikanten. AutoWeek geeft antwoord op al je autovragen, in klare taal.

Als Autoweek abonnee lees je gratis de digitale edities op je smartphone e/o tablet

Ben je doorlopend abonnee op AutoWeek en wil je het blad opzeggen? Neem dan contact op met de klantenservice van de uitgeverij (DPG Media magazines) via telefoonnummer (088 550 02 50). Ook kan je een kijkje nemen op www.dpgmediamagazines.nl/klantenservice/.