Avrobode

Avrobode

Max. korting van 45%

Momenteel kan je Avrobode abonnee worden voor langere tijd met lekker veel voordeel. Ga je voor een jaarabonnement voor €49, dan bespaar je 41%. Kies je voor een abonnement van 2 jaar, dan betaal je €95,- en bespaar je 43%. Nog meer voordeel? Kies dan voor 3 jaar en betaal €139,- en bespaar 45%.

Geen omroepblad is zó veelzijdig als de Avrobode

Natuurlijk is de Avrobode een omroepblad met veel aandacht voor de programmering van alle televisiezenders en achtergrond informatie. Echter de Avrobode is wel meer dan dat. Wekelijks kan je onderwerpen verwachten van sport tot kunst, van reizen tot koken en meer.

De reviews van de Avrobode zijn dan ook vooral positief. De duidelijke en ruime indeling van de programma's wordt erg gewaardeerd, maar ook de artikels, win acties e.d.

Als je de Avrobode al kent en kan waarderen, dan doe je er natuurlijk goed aan om gebruik te maken van de aanbieding voor 2 jaar. Let wel op dat het abonnement loopt tot wederopzegging. Na de actie periode wordt het omgezet in een standaard abonnement. Via de klantenservice kan je rekening houdend met een maand opzegtermijn het makkelijk stop zetten. Alhoewel de kans groot is dat je graag lid blijft van de tv gids.

Klantenservice - Avrobode | Telefoonnummer: 035 6726850 E-mailadres: klantcontactcentrum@avrobode.nl