BOBO

BOBO

3 Nummers voor €14,25

Elke vier weken komt de Bobo uit en het is wel erg leuk voor een kleuter om deze te kunnen "lezen". Laat je kind met een proefabonnement van 3 nummers voor slechts €14,25 kennismaken met het leuke blad. Het abonnement stopt automatisch en is daardoor ook erg leuk om cadeau te geven. Ook kan je gaan voor 10 nummers voor €39,- of 12 nummers voor €49,- + 2 gratis specials.

Hét tijdschrift voor kleuters

Bobo beleeft in ieder nummer weer opnieuw vele avonturen die aansluiten bij de belevingswereld van een kleuter. Denk bijvoorbeeld aan de eerste schooldag, feestdagen, bezoek aan de dokter, enz. De jonge lezer zal spelenderwijs kennis maken met letters, cijfers, kleuren en dieren.

Het tijdschrift Bobo wordt gemaakt in samenwerking met leerkrachten en mede daardoor sluit het perfect aan wat hij of zij leert in groep1 of groep 2.

Zoals beschreven, betreft het een proefabonnement van 3 nummers die automatisch stopt. Wil je nadien een jaarabonnement (15 nummers), dan kan je deze voordelig afsluiten voor €69,- Je bespaart hiermee bijna €17 op de reguliere prijs. Het is dan wel goed om te weten dat na afloop van de actie periode het automatisch wordt omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Dit kan je natuurlijk voorkomen door minstens een maand vooraf de klantenservice te benaderen (info staat in elke colofon van de Bobo). Het blad Bobo wordt uitgegeven door Blink.

Contactgegevens klantenservice: Uitgeverij:Blink B.V. | E-mail service.media@blink.nl | Telefoonnummer 073 85 000 33