Computer!Totaal

Computer!Totaal

Tot 35% korting

Een abonnement op Computer!Totaal betekend elke maand het tijdschrift in je bus. De beste deal is een jaarabonnement voor €69,95 en dat is een korting van 35%. Liever een halfjaar? Hiervoor betaal je €38,95 en dat is een korting van 33%. Ook kan je gaan voor een proefabonnement van 3 nummers voor €19,95 (32% korting) en deze stopt automatisch. De laatst genoemde is ook cadeau te geven voor de zelfde prijs.

Het computertijdschrift

Als je het laatste nieuws en de ontwikkelingen op het gebied van computers wil volgen, dan is Computer!Totaal het tijdschrift voor jou. Je leest o.a. hoe je de beste resultaten kan halen uit je hardware en software. Het computertijdschrift wordt geschreven door echte experts en dan ook nog in begrijpelijke taal zodat het eenvoudig is om de theorie in de praktijk toe te passen. In elk nummer kan je rekenen op recensies, testen, de nieuwste ontwikkelingen, workshops, tips en overzichtelijke stappenplannen. Verder gaat het niet alleen over computers, ook "elektronische gadgets" krijgen aandacht. Denk bijvoorbeeld aan slimme thermostaten, smartphones en meer.

Computer!Totaal is een blad voor zowel de hobbyist als de it-er. Enige kennis is niet vereist, maar wel zo handig om alles er uit te kunnen halen.

Het jaarabonnement zal na afloop automatisch worden omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Je betaald dan wel de reguliere prijs. Wil je dit niet, neem dan minstens 1 maand voor 1 afloop contact op met de klantenservice. De benodigde informatie staat voorin het colofon van elke uitgave. Computer Totaal wordt uitgegeven door Reshift.

Contactgegevens klantenservice: klantenservice@reshift.nl | 023 5364401.