CosmoGIRL!

CosmoGIRL!

Tot maximaal 50% korting

Speciaal voor meiden van 14 tot 19 jaar wordt 6x per jaar CosmoGIRL! uitgebracht. Je kan gaan voor 4 nummers voor €19,95 en dat is 30% korting. Ook kan je kiezen voor een abonnement van 5 nummers voor €19,95 (50% korting)

Hét lifestyle magazine voor meiden

CosmoGIRL! is jouw ultime guide, bomvol mode & beauty, innergirl, celebrities, gezondheid & sport, fun en toekomst. Ook lees je alles over real life verhalen en topics over You en Love & Boys.

Bij een abonnement op CosmoGIRL! kan je automatisch profiteren van allerlei voordeeltjes. Natuurlijk in de eerste plaats de voordeel t.o.v. de prijs van losse nummers in de winkel en dat je het tijdschrift thuisbezorgd krijgt. Daarnaast kan je regelmatig deelnemen aan unieke win acties en rekenen op hoge kortingen bij exclusieve producten.

Een doorlopend abonnement kan je eenvoudig opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice van de uitgever. CosmoGIRL! wordt uitgebracht door Audax en je kan ze bereiken via 088-133 86 70 (op werkdagen bereikbaar van 09.00-17.00 uur). Mailen kan ook en wel naar: klantenservice@cosmogirl.nl.