Donald Duck Junior

Donald Duck Junior

3 nummers voor €9,-

Speciaal voor kinderen vanaf 5 jaar wordt Donald Duck Junior om de 2 weken uitgebracht. Ga voor een proefabonnement van 3nummers en betaal slechts €9,00 Dit komt neer op een korting van 8%. Het abonnement stopt automatisch. Ook kan je kiezen uit de ondestaande aanbiedingen:

  • 6 maanden voor €6,95 per maand (4% korting)
  • 1 jaar voor €5,95 per maand (18% korting)
  • 2 jaar voor €5,95 per maand (18% korting)

Voor Donald-ukjes vanaf 5 jaar

Kinderen vanaf een jaartje of 5 zullen met een abonnement op Donald Duck Junior elke twee weken blij verrast worden. Zij leren o.a. op een leuke manier lezen (extra grote letters en overzichtelijke bladzijden). Het tijdschrift staat natuurlijk vol met spannende avonturen die zijn afgestemd op de kleuter leeftijd. Ook kunnen zij rekenen op leuke spelletjes en meer.

Een Donald Duck Junior abonnement bestaat in totaal uit 52 nummers. Na deze nummers begint de reeks opnieuw en zijn de edities redelijk identiek aan elkaar. In deze tijd heeft jouw kind waarschijnlijk al goed genoeg leren lezen om een echte Doanld Duck fan te worden. Dan is het weekblad wellicht een optie?

Als Donald Duck Junior abonnee lees je ook gratis de edities op je smartphone of tablet. Ook kan je rekenen op ledenvoordeel o.a. in de vorm van kortingen in de Duckstadshop.

Bij vragen, opmerkingen of klachten over het blad of de bezorging, kan je het beste contact opnemen met de uitgeverij. Donald Duck Junior wordt uitgegeven door DPG Media Magazines en deze bereik je het snelste telefonisch en wel via 088 5500250.