Duiken Magazine

Duiken Magazine

Een jaarabonnement voor €50,-

Als duiken je passie is, dan is Duiken Magazine een blad die je zeker zal kunnen waarderen. Een jaarabonnement kost nu slechts €50,- wat neer komt op een korting van 48%. Het abonnement is ook cadeau te geven. (Het proefabonnement geldt tot wederopzegging (minimaal 8 weken voor het einde van de abonnementsperiode). Het cadeau-abonnement stopt automatisch. Deze actie geldt alleen voor nieuwe abonnees). Ook kan je kiezen voor 6 nummers voor 30 euro (37% korting).

Hét magazine voor de onderwaterwereld

Duiken is een bijzondere en unieke sport / hobby en als liefhebber is een abonnement op Duiken Magazine zeker een must. Het is namelijk het enige tijdschrift over de onderwaterwereld in Nederland die er toe doet. Als duikliefhebber lees je iedere maand artikelen over de meest bijzondere duikbestemmingen, fotograferen onder water, archeologie, wrakduiken en meer. Vanzelfsprekend wordt je ook op de hoogte gehouden van alle laatste nieuwtjes uit de duikwereld. In elk tijdschrift kan je sowieso rekenen op artikelen over duikervaringen, reisverhalen in binnen- en buitenland, productinformatie, medisch, tips, enz.

De recensies over Duiken Magazine zijn positief, maar natuurlijk wel geschreven door de duikliefhebber. De kwaliteit van het blad zelf (dik papier) en de vele schitterende foto's wordt veel genoemd.

Indien je besluit om geen abonnee te blijven, wees dan wel tijdig met het opzeggen. De uitgever (Vipmedia) hanteert een opzegtermijn van 8 weken bij "proefabonnementen". Als abonnee voor onbepaalde tijd is er een opzegtermijn van 4 weken. De klantenservice contact informatie: telefoonnummer 076 850 70 16 (kantoortijden).