Fiets Magazine

Fiets Magazine

Kies zelf je voordeel tot wel 27% korting

Fiets is het magazine voor de wielrenners en mountainbikers en komt elke maand uit. Kies je voor een jaarabonnement van 13 nummers, dan ontvang je ook een gratis special erbij. Hiervoor betaal je €64,99 en dat betekend een korting van 27%. Ook is het mogelijk te kiezen voor een proefabonnement van 3 nummers voor €17,49 en deze zal automatisch stoppen. Het proefabonnement is ook cadeau te geven.

Het race & MTB magazine

Fiets Magazine is al ruim 30 jaar de autoriteit op het gebied van fietsen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk komt alles wat met fietsen te maken heeft aan bod, materiaal, training & voeding en techniek. Je zal met het tijdschrift fiets op de hoogte gehouden worden van de wielersport en je kan rekenen op interessante achtergronden. Iedere maand lees je verder: testen van nieuwe racefietsen en moutainbikes / interviews, evenementen, wielersport en reisverhalen / de nieuwste technieken en accessoires.

Als abonnee lees je Fiets Magazine ook gratis op de app voor iPad en Android tablets / smartphones. Je zal hier alle benodigde informatie voor in je mailbox ontvangen.

Zoals gezegd zal het proefabonnement automatisch stoppen. Het jaarabonnement van 12 nummers (en de aanbieding van 9 nummers) lopen echter tot wederopzegging. Dit betekend dat na afloop van het gekozen aantal nummers je automatisch een abonnement voor onbepaalde tijd hebt. Wellicht geen probleem als je abonnee wil blijven, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je dit niet wil. Neem dan contact op met de klantenservice, rekening houdend met een maand opzegtermijn. De contact informatie vindt je in het colofon van elk tijdschrift.

Fiets wordt uitgegeven door New Skool Media. E-mailadres: klantenservice@newskoolmedia.nl | Telefoonnummer 020 8945661.