Formule 1

Formule 1

Verschillende aanbiedingen met kortingen oplopend tot 50%

21 Keer per jaar verschijnt hét tijdschrift voor de autoliefhebbers die alles willen volgen omtrent de Formule 1. Abonnee worden is vooral voor langere tijd momenteel erg voordelig. De winkelprijs per tijdschrift is €7,99 en via ons al vanaf €4,00. De volgende aanbiedingen lopen nu:

  • 3 nummers voor €15,99 (33% korting) | stopt automatisch
  • 5 nummers voor €24,99 (37% korting)
  • 10 nummers voor €39,99 (50% korting)

*Maak nu kans op voucher voor een weekend weg in een Villa for You Villa t.w.v. €450,-!

Sinds kort kan je er ook voor kiezen om het Formule 1 tijdschrift cadeau te geven. Je kan kiezen uit 3 of 10 nummers met een maximale korting van 37procent. Minder voordelig, maar een cadeau abonnement stopt na afloop altijd automatisch.

Het snelste blad van Nederland

Het snelste tijdschrift van Nederland is vernieuwd met maar liefst 16 extra pagina's vol leesplezier en heeft een groter formaat gekregen. Sowieso is Formule 1 al ruim 17 jaar het toonaangevende magazine over de koningsklasse van de autosport. Met een jaarabonnement op Formule1 ontvang je 18 uitgaves en 3 specials. Aan het begin van het F! seizoen krijg je de Preview Special, de zomerspecial (hoe kan het ook anders) in de zomer en aan het einde van het jaar het bekende en dikke Formule 1 jaaroverzicht.

Als abonnee op Formule 1 is het ook mogelijk om alle uitgaves digitaal te lezen via een app voor iPad en Android tablets. Meer informatie hierover zal je in je mail box krijgen.

Het proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch. Bij de overige heb je te maken met een automatische omzetting in een doorlopend abonnement na afloop van de actie periode. Dit betekend niet dat je vast hoeft te zitten aan een abonnement. Via de klantenservice, is het mogelijk om het stop te zetten rekening houdend met een maand opzegtermijn.

Het Formule1 tijdschrift wordt uitgegeven door NewSkool Media: klantenservice@newskoolmedia.nl | 020 8945661.