Harper's Bazaar

Harper's Bazaar

12 nummers voor €54,99 (43% korting).

Harper's Bazaar is het oudste modetijdschrift ter wereld en wordt gezien als het meest iconische. Een (proef-) abonnement is nu wel heel voordelig. Verwen je zelf of verras iemand anders er mee. Je kan nu profiteren van diverse proefabonnementen waarbij bepaalde automatisch stoppen en je cadeau kan geven. Het modetijdschrift verschijnt 6x per jaar. Kies je voor een jaarabonnement dan betaal je slechts €29,99 (28% korting). Meer korting ontvang je bij een tweejarig abonnement voor €54,99 (43% korting). Je kan ook kiezen voor 3 of 6 nummers. Cadeau geven kan al vanaf 3 nummers.

Thinking Fashion

Harper's Bazaar is een van oorsprong Amerikaans modetijdschrift en kwam voor het eerst uit in 1867. In Nederland wordt het blad maandelijks uitgebracht door Hearst en is het vooral gericht op vrouwen uit de hogere middenklasse en bovenklasse.

Het tijdschrift wordt gezien als de inspiratiebron voor mode en als een stijlgids voor vrouwen die als eerste het beste willen aanschaffen, van casual tot couture. Daarnaast kunnen lezers ook rekenen op diepgaande interviews, waarbij mode en beauty altijd voorop staat.

Als abonnee heb je altijd als eerste het tijdschrift in huis (nog voordat die in de winkel ligt) en bespaar je ook nog een fors op de winkelprijs. Ook zal je gratis toegang krijgen tot alle digitale edities. Een abonnement opzeggen of verlengen gaat snel en makkelijk via Hearst Nederland via een e-mail (klantenservice@hearst.nl), telefonisch contact (085 8882943) of schriftelijk.