KIJK

KIJK

Diverse aanbiedingen met kortingen oplopend tot 42%

Iedere maand verschijnt het KIJK tijdschrift met een winkelprijs van €7,31. Momenteel kan je van de volgende aanbiedingen profiteren:

  • 3 nummers voor €17,50 (20% korting) | stopt automatisch
  • 6 nummers voor €27,50 (37% korting)
  • 13 nummers voor €54,99 (42% korting

Het is ook mogelijk om een KIJK abonnement cadeau te geven. Let wel even op de prijzen, want die zijn bij cadeau abonnementen net even wat hoger (bij 6 of 13 nummers). Voordeel is wel dat het abonnement automatisch stopt.

Het wetenschap- en techniektijdschrift

Als je kiest voor een abonnement op het blad KIJK, dan kom je elke maand alles te weten over techniek, wetenschap, geschiedenis en maatschappij. Het KIJK magazine staat bekend om zijn gedegen achtergronden, schitterende foto's en betrouwbare informatie en intrigerende reportages. Elke maand kan je rekenen op 84 pagina's vol diepgang.

Als KIJK abonnee krijg je gratis toegang tot KIJK digitaal. Hier vindt je o.a. alle edities terug, maar kan je ook direct doorklikken naar video's, websites, andere pagina's en sociale media.

Een actie abonnement op KIJK Magazine loopt minstens tot het einde van de gekozen periode en zal vervolgens automatisch worden omgezet in een abonnement voor onbepaalde duur. Wil je dit niet, dan kan je dit natuurlijk aangeven bij de klantenservice. Doe dit wel minimaal 1 maand voor afloop.

Contactgegevens klantenservice: Uitgeverij: New Skool Media | Telefoonnummer: 020 8945661 | E-mail: klantenservice@newskoolmedia.nl