National Geographic Junior

National Geographic Junior

Tot 39% korting + gratis agenda

Het allerleukste tijdschrift voor kinderen op het vlak van wilde dieren en de natuur. Ga zeker voor het abonnement van 12 nummers en ontvang de gratis agenda erbij en dan heb je ook nog de hoogst mogelijke korting.

Quest Junior

Quest Junior

5 Nummers €19,99

Met een abonnement op Quest Junior worden nieuwsgierige meiden en jongens van 7 tot 12 jaar op een leuke en grappige manier een stuk wijzer. Maak voordelig kennis met een proefabonnement van 5 nummers of ga voor debeste deal van 20 nummers met 32% korting.

Wild van Freek

Wild van Freek

Tot max. 36% korting + gratis rugzak

Nederlands bekendste bioloog Freek Vonk neemt kinderen mee op avontuur in het tijdschrift Wild van Freek. Voor 14 nummers betaal je nu slechts €57,- en dat is dan inclusief de super leuke gratis specials.

Zo Zit Dat

Zo Zit Dat

Maar liefst 40% korting

Het maandblad voor jongens en meiden van 9 tot 15 jaar die erg nieuwsgierig zijn. Het blad geeft antwoord op vragen als "Waarom zijn bananen krom?". Je leest alles over natuur, techniek, wetenschap, sport, avontuur, computers en games. Kies voor een abonnement van 6 maanden en bespaar 40% op de losse verkoopprijs.

STOER!

STOER!

Jaarabonnement voor €3,96 p/m

Bespaar maar liefst 20 procent op de reguliere prijs als je kiest voor een jaarabonnement. De betaling is maandelijks en komt neer op slechts €3,96. Het magazine geeft alle ins en outs over de leukste games, speelgoed, films en meer.

LEGO NINJAGO

LEGO NINJAGO

Gratis LEGO boek t.w.v. €14,50

Wordt abonnee van LEGO NINJAGO en ontvang elke maand het avontuurlijke tijdschrift vol spannende stripverhalen. Bij ieder blad ontvang je ook een minifiguur of mindset. Kies voor 14 nummers en ontvang een LEGO boek.

BOBO

BOBO

Gratis alfabet- en getallenboek

Bobo is hét tijdschrift voor kleuters, met vele avonturen van Bobo, puzzels en meer. Het sluit in ieder geval aan bij de belevingswereld van het kind. Kies zeker voor het abonnement van 12 nummers en ontvang de 2 specials erbij.

OKKI

OKKI

Gratis strandlaken

Okki is hét tijdschrift voor kinderen van groep 3 en 4. In ieder nummer kan je kind zelfstandig aan de slag met leuke puzzels, knutsel- en tekenopdrachten en meer. Nu tijdelijk met gratis specials bij een jaarabonnement.

Donald Duck

Donald Duck

Tot max. 58% korting

Het meest gelezen weekblad van Nederland (en dan niet alleen door kinderen), is nu erg voordelig. Je kan kiezen uit diverse aanbiedingen waarbij de korting oploopt tot maximaal 58%.

Donald Duck Extra

Donald Duck Extra

6 maanden voor €4,50 p/m

Voor de extra grote fans van het Donald Duck weekblad is er nu ook de speciale Donald Duck Extra. Het blad ontvang je 15 keer per jaar met extra lange avonturen van Donald en de neefjes en de rest.

Donald Duck Junior

Donald Duck Junior

Proefabonnement van 3 nummers voor €9,-

Speciaal voor kinderen vanaf 5 jaar wordt om de twee weken Donald Duck Junior uitgebracht met extra grote letters en overzichtelijke bladzijden vol leuke strips en spelletjes. Abonnees lezen ook gratis digitaal en profiteren van extra's.

Katrien

Katrien

1 jaar voor €4,50 p/m

Speciaal voor meiden wordt maandelijks het tijdschrift Katrien uitgebracht, met spannende avonturen van vooral Katrien Duck en haar nichtjes. Maak voordelig kennis met dit blad middels een proefabonnement van 4 nummers of geef cadeau.

GIRLZ

MEIDEN Magazine

Tot max. 28% korting

Elke maand kunnen meiden in de leeftijd van 9 t/m 14 jaar alles lezen over mode, lifestyle en natuurlijk beroemdheden. Elke maand zit er ook nog eens een kadootje bij. Profiteer van max. 28% korting op een abonnement.

Tina

Tina

4 nummers €12,- (25% korting)

Het weekblad gericht op meisjes tussen de 8 en 12 jaar. Ieder week staat met meidenblad vol met strips en natuurlijk nieuwtjes over mode, make-up, tips voor je kamer en het laatste nieuws over tv- en popsterren.

Penny

Penny

Elke twee weken voor €8,95 p/m

Het Penny magazine is het leukste blad voor iedere jonge paardengek. Het staat vol met strips, paardenverhalen en leuke weetjes! Nu Penny elke 2 weken, 2 jaar lang voor slechts €8,95. En... regelmatig krijg je een leuk cadeautje erbij.

CosmoGIRL!

CosmoGIRL!

Tot 50% korting

Het meiden magazine CosmoGIRL! richt zich op meiden van 14 tot 19 jaar en wordt 6x per jaar uitgebracht. Het lifestyle magazine staat bomvol mode & beauty, celebrities, gezondheid & sport, fun en toekomst. Het zijn echter geen proefabonnementen die na afloop automatisch stoppen.

GIRLZ

GIRLZ

Helaas tijdelijk geen aanbieding

GIRLZ is het stoerste maandblad voor meiden die nog naar de middelbare school gaan. In elke tijdschrift wordt er aandacht geschonken aan onderwerpen als liefde, lifestyle, jongens, fashion & beauty en meer.

Kindertijdschriften: de leukste kinderbladen met voordeel

Kinderen zijn ontzettend nieuwsgierig en lezen graag. Wat is er dan leuker dan een kindertijdschriften abonnement? Profiteer van hoge kortingen op een proefabonnement of jaarabonnement.

Lachen met de Donald of op de hoogte blijven van stoere gadgets: kinderen hebben een brede interesse. Verras jouw kind met een week- of maandblad. We bieden de leukste tijdschriften voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Met een proefabonnement maak je voordelig kennis met het kindertijdschrift van jouw keuze.

Kindertijdschrift, voor welke leeftijd?

Benieuwd welk kindertijdschrift bij een bepaalde leeftijd past? Er zijn al tijdschriften voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Op een leuke en leerzame manier leren jonge kinderen alles over letters en cijfers, natuur, wetenschap en nog veel meer! Hieronder vind je enkele tijdschriften, ingedeeld naar leeftijd:

 • Bobo: voor peuters en kleuters
 • Okki: 6 - 8 jaar
 • Dolfje Weerwolfje: 6 - 12 jaar
 • Donald Duck: vanaf 7 jaar
 • Goal! Magazine: 8 - 12 jaar
 • Kijk: 12 jaar en ouder
 • Girlz Magazine: 14 - 18 jaar

Of jouw kind toe is aan een bepaald kindertijdschrift, hangt ook van zijn interesses en ontwikkelingsniveau af. Twijfel je of een tijdschrift bij jouw zoon of dochter past? Vraag dan een proefabonnement aan.

Abonnement op een kindertijdschrift

Met een kindertijdschrift abonnement hoeft zoon of dochter nooit meer iets te missen. Hij of zij ontvangt wekelijks, 2-wekelijks of maandelijks zijn favoriete tijdschrift op de deurmat. Je hebt de keuze uit twee soorten abonnementen:

 • Proefabonnement
 • Jaarabonnement

Een proefabonnement loopt automatisch af. Binnen de proefperiode ontvang je 3 tot 26 nummers (afhankelijk van het tijdschrift en de aanbieding). Het jaarabonnement wordt telkens met een jaar verlengd, tenzij je zelf opzegt. Je ontvangt dus doorlopend de nieuwste nummers.

Hoge kortingen op abonnementen kindertijdschrift

Wil je voordelig kennismaken met een kindertijdschrift? We hebben een mooie selectie tijdschriften voor jongens en meisjes. Hierbij profiteer je van kortingen tot wel 50%. dit scheelt je al snel €10 of meer per maand!

Zowel een proefabonnement als jaarabonnement bieden we met extra voordeel aan. Aanbiedingen zijn beperkt geldig, dus wacht niet te lang. Geef een kindertijdschriften abonnement cadeau en sluit vandaag nog een proefabonnement of jaarabonnement af.

Abonnement kindertijdschrift bestellen

Een abonnement kindertijdschrift bestel je heel eenvoudig via deze website:

 • Selecteer het tijdschrift van jouw keuze
 • Klik op bestellen
 • Vul je adresgegevens in
 • Betaal veilig online

Gelukt: het is nu wachten op het allereerste nummer van het kinderblad.