Koken en Genieten Magazine

Koken & Genieten

12 Nummers voor €35,- (16% korting)

Elke maand komt het magazine Koken & Genieten uit en ondanks dat er wel meerdere foodtijdschriften zijn, wordt deze door vele lezers erg gewaardeerd. Een jaarabonnement is tijdelijk erg voordelig te bestellen en wel voor €35,- Dit betekend een korting van 16 procent. Het betreft wel een abonnement die loopt tot wederopzegging. Na het jaar zal je dus automatisch een abonnement voor onbepaalde tijd ontvangen. Vanzelfsprekend kan je wel gewoon opzeggen, rekening houdend met een maand opzegtermijn.

Heerlijke en gezonde recepten voor elke dag

Het is niet vreemd dat er steeds meer foodtijdschriften bijkomen. Koken is namelijk een hobby voor velen. Het is dan wel zo prettig als een kook tijdschrift als Koken & Genieten aansluit bij de behoeftes van velen. Het start namelijk al met een handig formaat van het kookblad. Verder is het een in het kort gezegd een blad voor je boodschappen- en keukenhulp, je kookgids voor doordeweeks en in het weekend. Vanzelfsprekend staan er enorm veel recepten is en deze zijn lekker, afwisselend en niet enorm ingewikkeld. Prettig is vooral het gegeven dat de benodigde ingrediënten overal verkrijgbaar zijn.

"Heerlijk en gezond", maar dat wil niet zeggen dat er alleen maar aandacht wordt geschonken aan gezonde caloriearme recepten. Op z'n tijd mag er best wat minder gezonds gegeten worden. In het kookblad is dus ook aandacht voor bijvoorbeeld heerlijke chocolade taarten e.d.

Probeer Koken & Genieten magazine zeker eens uit, maar (nogmaals) wees je er wel van bewust dat het een doorlopend abonnement betreft (tenzij je het als cadeau geeft). Indien je na afloop van het jaar geen abonnee wil blijven, neem dan minstens een maand voor het einde contact op met de klantenservice van Koken en Genieten.

Contactgegevens klantenservice: Uitgeverij: F&L Media B.V. | e-mail: klantenservice@kokengenieten.nl | Telefoon: 024 2027829