KRO Magazine

KRO Magazine

1 Jaar de KRO Magazine in huis voor €51,- (24% korting)

De vertrouwde tv-gids voor vele trouwe abonnees is nu wel erg voordelig in huis te halen. Nieuwe abonnees profiteren namelijk van 24% korting op een jaarabonnement. Je kan ook gelijk gaan voor 2 of 3 jaar het magazine in huis met 27% korting (€99 / €147). Alle abonnementen lopen tot wederopzegging en zijn uiterlijk 1 maand voor afloop opzegbaar. Na de gekozen periode zal het abonnement worden omgezet in een doorlopend abonnement.

KRO Magazine is vernieuwd

Nog niet zo heel lang geleden is KRO Magazine vernieuwd en nog duidelijker, frisser en moderner geworden. Inhoudelijk is het echter net zo sterk als voorheen gebleven. KRO Magazine biedt een duidelijk programma overzicht en helpt je kiezen uit het totale televisie aanbod. Verder zal je elke week kunnen rekenen op een uitgebreid interview en andere artikels. Vanzelfsprekend is de KRO tv-gids vanuit een katholiek gedachtegoed waarin zorg voor jezelf en anderen centraal staat.

Speciaal voor de trouwe KRO Magazine abonnees is er het "Abonneevoordeel". Je kan op de KRO website inloggen met je abonneenummer, postcode, naam en e-mailadres en vervolgens rekenen op leuke voordeeltjes op uitjes en producten.

Indien je besluit om na de gekozen periode geen abonnee te willen blijven op KRO Magazine, dan zal je minstens 1 maand voor het einde je abonnement moeten beëindigen. Dit kan via de klantenservice (ma t/m vrij kantoortijden) via 035-6726880 of mail naar klantcontactcentrum@kromagazine.nl. Ook kan je op kromagazine.nl een opzegformulier vinden.