Landleven

Landleven

11 nummers voor €47,50 (40% korting)

Landleven is een lifestyle tijdschrift die 11 keer per jaar wordt uitgegeven voor de echte buitenliefhebbers (dus niet alleen vrouwen). Je kan fors besparen door te kiezen voor een abonnement i.p.v. los in de winkel te kopen (winkelprijs €7,25):

  • 3 nummers - €20,00 (8% korting) - €6,67 per nummer - stopt automatisch
  • 6 nummers - €30,00 (31% korting) - €5,00 per nummer
  • 11 nummers - €47,50 (30% korting) - €4,32 per nummer

Het is ook een optie om een abonnement op Landleven cadeau te geven en wel 3 of 6 nummers met de zelfde korting als bovenstaand beschreven. Een voordeel: een cadeau abonnement stopt altijd automatisch!

Het tijdschrift voor buitenwonen en buitenleven

Elk nummer bevat 164 pagina's vol tuintips, inspirerende buitenwoonreportages, recepten, doe-het-zelf artikelen, er-op-uit tips en veel meer. Al ruim 25 jaar is het tijdschrift een begrip voor de echte buitenliefhebbers: mensen die houden van de natuur, duurzaamheid en zelfvoorzienendheid. Als je ook van tuinieren, eerlijk en gezond eten en leven houdt, dan is Landleven het tijdschrift voor jou.

Maar liefst 11 keer per jaar kan je als abonnee rekenen op een tijdschrift die vol inspirerende reportages staat, met prachtige foto's over de natuur, Nederlandse landschappen en natuurgebieden en meer. Ook is er veel aandacht voor het houden van dieren, verbouwen van groenten het bakken van brood, enz. Alsof dat nog niet genoeg is... wat dacht je van tips voor leuke dagjes uit en leuke doe-het-zelf ideeën.

Landleven wordt uitgegeven door Roularta. Ben je abonnee voor onbepaalde tijd en wens je je abonnement op te zeggen, neem dan contact op met de klantenservice van Landleven via 088-435 0800 (tijdens kantooruren) of per mail klantenservice@landleven.nl.