Loving paper

Loving Paper

Max. 50% korting

Vier keer per jaar wordt Loving Paper uitgebracht met momenteel een winkelprijs van €16,49 per nummer. Dat lijkt een fors bedrag, maar je zal er altijd minstens 16 doevellen bij ontvangen. Een abonnement afsluiten betekent dat je kan rekenen op een behoorlijke korting. Je kan kiezen uit een jaar- of tweejarig abonnement:

  • 4 nummers €34,80 | 47% korting | €8,70 per nummer
  • 8 nummers €66,00 | 45% korting | €8,25 per nummer

Het is ook mogelijk om een abonnement van een jaar cadeau te geven. De ontvanger zal na afloop geen abonnee voor onbepaalde tijd worden aangezien cadeau abonnementen altijd automatisch stoppen..

Voor alle papierliefhebbers

Loving Paper is het hobbytijdschrift voor alle papierliefhebbers. Je kan rekenen op de laatste papiertrends en technieken. Het is wat dat betreft een echt doe-magazine boordevol inspiratie. Wat komt er aan bod: kaarten maken, mixed media, scrapbooking, stempelen, handlettering, enz. Hierbij kan je altijd rekenen op een duidelijke stap-voor-stap uitleg met foto's, zodat je snel zelf aan de slag kan gaan.

Per uitgave kan je altijd rekenen op 16 doevellen en deze hebben een waarde van €14,95. Als abonnee kan je ook gratis de 100% identiek online Loving Paper uitgaven lezen (en zo nodig de doevellen uitprinten).

Loving Paper is een tijdschrift die wordt uitgegeven door Scala Uitgeverij BV. Je abonnement opzeggen kan via de abonneeservice die je kan e-mailen via abonnementen@uitgeverijscala.nl of telefonisch kan bereiken op 033 489 29 10.