TopGear

TopGear

12 nummers voor €79,95 (29% korting)

TopGear Magazine is het grootste auto- en mannenlifestyle tijdschrift van Nederland. Bij een jaarabonnement ontvang je een korting van 29%. En dat is per tijdschrift toch maar mooi €2,79 voordeliger..

Panorama

Panorama

Een jaarabonnement met 16% korting

Het mannenblad Panorama wordt elke week uitgebracht en een jaarabonnement is nu te verkrijgen met 16% korting wat neerkomt op een prijs van €199,-. Liever eerst voordelig kennismaken kan ook middels een proefabonnement.

Nieuwe Revu

Nieuwe Revu

13 procent korting bij een jaarabonnement

Elke week haal je met de Nieuwe Revu een eigentijds en brutaal tijdschrift in huis met alles over misdaad, politiek, reizen en meer. Een jaarabonnement kan je nu met 13% korting afsluiten. Proefabonnementen zijn ook mogelijk.

Men`s Healt

Men's Health

Een jaarabonnement met 27% korting

Hét mannen lifestyle magazine van Nederland met alles op het gebied van gezondheid en welzijn. Je kan kiezen uit o.a. een proefabonnement van 3 of 6 nummers met een bescheiden korting of ga voor 24 nummers met 40% korting.

Playboy

Playboy

Diverese abonnementen

Het tijdschrift Playboy komt elke maand uit en laat zien wat een man écht wilt zien en lezen: vrouwelijk schoon en goede artikelen. Een (proef-) abonnement van 3, 6 of 12 nummers met helaas geen korting kan je ook cadeau geven.

Voetbal International

Voetbal International

Tot 42% korting bij 3 jaar VI

Elke week het best gelezen voetbalblad op je mat? Kies dan voor een Voetbal International (VI) abonnement van 1, 2 of 3 jaar en ga voor een korting van maximaal 42%. Wel zo prettig, de betaling is maandelijks.

KIJK

KIJK

Tot 42% korting (bij 13 nummers)

Het wetenschap- en techniektijdschrift van Nederland. Bij een abonnement van 13 nummers bespaar je 42% en ontvang je de special er gratis bij. Ook kan je gaan voor 3 nummers voor €17,50 (stopt automatisch).

Quest

Quest

Tot 40% korting (bij 28 nummers)

Het maandelijkse tijdschrift Quest staat vol interessante artikelen, achtergronden en interviews over de wetenschap. Je wordt op een luchtige manier een stuk wijzer. Ga je voor een proefabonnement van 7 nummers of gelijk voor 14 of 28?

National Geographic Magazine

National Geographic

Max 43% korting

National Geographic is een erg populair wetenschappelijk magazine en zeker niet alleen in Nederland. Het verschijnt elke maand en je kan nu met voordeel gaan voor een proefabonnement of kiezen voor max. 28 nummers met 43% korting.

Wetenschap in Beeld

Wetenschap in Beeld

Max 52% korting

Blijf elke maand op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en ontdekkingen op het gebied van wetenschap (van geschiedenis tot geneeskunde en ruimtevaart). Ga voor een abonnement van 6, 12 of 24 nummers.

Computer!Totaal

Computer!Totaal

Maar liefst 40% korting op een jaarabonnement

Het maandblad Computer!Totaal slaat de brug tussen technologie en jouw dagelijks leven. Als abonnee blijf je op de hoogte omtrent alles wat met computers en de moderne technologie te maken heeft..

Tips & Trucs

Tips & Trucs

12 Nummers voor €59,95 (36% korting)

Tips & Trucs is al 15 jaar het meest praktische computerblad met handige tips en boordevol informatie om het gebruik van je computer te optimaliseren. Tijdelijk een jaarabonnement voor slechts €59,95.

Autoweek

AutoWeek

4 nummers voor €12,- (45% korting)

Elke week het laatste nieuws over auto's ontvangen? Autoweek is het grootste autoblad van Nederland met informatie over het nieuwe autorijden tot het testen betaalbare occasions. Sinds 1990 is AutoWeek de autoriteit voor autoliefhebbers.

Autovisie

Autovisie

Tot maximaal 43% korting op een abonnement

Het blad voor iedereen die alles wil weten wat met auto's te maken heeft. Bij een abonnement van 1, 2 of 3 jaar bespaar je 43% op de reguliere prijs en de betaling gaat per half jaar en dat is wel zo prettig.

Formule 1

Formule 1

10 nummers voor €39,99 (50% korting)

Hét magazine voor de autosport liefhebber verschijnt 21 keer per jaar en je kan nu profiteren van maximaal 40% korting als je kiest voor een abonnnement van 10 nummers. Korter abonnee worden is natuurlijk ook met voordeel mogelijk.

Esquire

Esquire

Helaas tijdelijk geen aanbieding

Hét stijlbaken voor de Nederlandse man! Alles over trends op het gebied van lifestyle, mode, gadgets en meer. Het tijdschrift bestaat inmiddels 30 jaar en is opgericht in New York. Verschijnt 6x per jaar..

Mannentijdschriften maken het verschil

De leukste mannenbladen met voordeel. Of het nu om de nieuwste auto's, uitdagende sporten of handige gadgets gaat: met een mannentijdschrift abonnement blijf je van alles op de hoogte. We hebben de meest gelezen tijdschriften mannen voor jou op een rij gezet. Daarnaast maak je voordelig kennis met minder bekende tijdschriften die waarschijnlijk heel goed op jouw interesses aansluiten. Profiteer van hoge kortingen die op kunnen lopen tot meer dan 50%.

Proefabonnement mannenblad

Is Autoweek iets voor jou, of ga je voor Computer Idee? Maak kennis met deze en nog veel meer mannenbladen. Het proefabonnement mannenblad is dé manier om meer te weten te komen over auto's, politiek, hobby of andere (mannen)zaken. Kies je na de proefabonnementsperiode toch liever voor een ander mannentijdschrift? Geen probleem! Het proefabonnement loopt namelijk automatisch af. Zo zit je nooit aan bijkomende kosten vast. Ben je tevreden over het mannentijdschrift van jouw keuze, ga dan voor een jaarabonnement. Je hoeft nooit meer een nummer te missen!

Idee: tijdschrift cadeau man

Geef eens een abonnement op een mannentijdschrift cadeau. Ontzettend leuk en ook nog eens origineel. Je hebt de keuze uit populaire mannen tijdschriften waaronder 360 Magazine, Autovisie of beleggersbelangen. Ook mannentijdschriften als Bouwwereld en Computer! Totaal zijn ontzettend populair. Leuk én interessant voor jezelf of als cadeau. Sluit eenvoudig een proefabonnement af: hij (of jij) ontvangt wekelijks of maandelijks het allerleukste nummer op de deurmat. Je betaalt alleen het proefabonnement: deze stopt automatisch. Is de ontvanger van het proefabonnement enthousiast? Dan kan hij zelf een jaarabonnement afsluiten.

Meest gelezen tijdschriften mannen

Feit: mannen hebben heel andere interesses dan vrouwen. Wat zijn de meest gelezen tijdschriften mannen? Dit zijn automagazines, sportbladen en weekbladen met het laatste nieuws en opinies. Hieronder vind je een overzicht van meest gelezen mannen tijdschriften:

  • Voetbal International: alles over voetbal, met actualiteiten en achtergronden.
  • Formule 1 Magazine: voor mannen die van snelheid en actie houden. Alles rondom de Formule 1 Autosport, met veel bloeiende reportages en interviews.
  • Quest: dit mannen tijdschrift maakt wetenschap leuk en toegankelijk. Het geeft elke maand antwoord op fascinerende vragen.
  • Panorama: mannentijdschrift boordevol nieuws, sport en entertainment. Met een vleugje misdaad en mooie vrouwen: welke man kan dit niet weerstaan?
  • Autoweek: het meest gelezen mannenblad wanneer het om auto's gaat. Met het laatste Autonieuws, aankomende occasions en interessante autotests. Zo blijf je op de hoogte van nieuwe en tweedehands auto's.
  • Computeridee: blijf op de hoogte van computers media en smartphones. Volg de ontwikkelingen in de digitale wereld en blijf baas over je pc, laptop en smartphone.

Naast bovenstaande mannentijdschriften zijn er nog veel meer weer populaire bladen. Een kleine greep uit het aanbod: Columbus Fotomagazine, De Smaak Van Italië of Elf Voetbal. Natuurlijk mag het Elsevier Weekblad hier niet ontbreken. Kom even helemaal los van de werkelijkheid en ontspan met jouw favoriete mannentijdschrift.

Tijdschrift abonnement met korting bestellen

Ga je voor een proefabonnement of jaarabonnement mannentijdschrift? Waar je ook voor kiest, we hebben altijd de beste te aanbiedingen. Je ontvangt een korting die kan oplopen tot meer dan 50%: dit scheelt al snel €10 of meer per maand! Let op: aanbiedingen zijn beperkt geldig. Profiteer hiervan en sluit direct een (proef)abonnement af.

Het afsluiten van een abonnement werkt heel eenvoudig. Selecteer het tijdschrift van jouw keuze en plaats een bestelling. Vul de gevraagde gegevens zoals woonadres en e-mailadres in. Waarom deze gegevens nodig zijn? De uitgever van het tijdschrift moet jouw bestelling goed kunnen verwerken en de nummers naar het juiste adres versturen. Na het plaatsen van je bestelling betaal je veilig online. Je ontvangt het allereerste nummer zo snel mogelijk bij jou thuis.

Mannentijdschrift abonnement opzeggen

Met een bedenktijd van 14 dagen mag je eventueel van het proefabonnement of jaarabonnement afzien. Opzeggen van een tijdschrift abonnement loopt via de abonneeservice van jouw tijdschrift.