Men's Health

Men's Health

Korting oplopend tot 42%

Kies bijvoorbeeld voor een doorlopend abonnement op de Men's Health magazine voor €54,99 voor 12 nummers (30% korting) of voor een proefabonnement van 6 nummers voor €34,99 (10% korting). De hoogste korting is 24 nummers voor €89,99 en dat is 42% voordeliger vergeleken met de losse verkoop prijs. Je hebt dan gelijk een abonnement voor 2 jaar! Een (proef-) abonnement is ook cadeau te geven.

Het lifestyletijdschrift voor mannen

Men's Health is het lifestyletijdschrift voor mannen. Het tijdschrift wordt 12 keer per jaar uitgebracht (elke maand met uitzondering van het winternummer).

In het tijdschrift kan je rekenen op alles wat de man beweegt over sport, fitness, gezondheid, voeding, psyche, stijl, sex en meer. Als abonnee krijg je gratis toegang tot alle digitale edities. Abonneren heeft echter meer voordelen, je krijgt namelijk het thuis op de mat bezorgd voor hij in de winkel ligt en je bespaart ook nog eens flink.

Hearst is de uitgever van Men's Health en zij staan bekend om hun klantvriendelijkheid. Dit betekend o.a. dat je snel en eenvoudig je abonnement kan opzeggen. Zodoende hoef je na het voordelige jaarabonnement niet vast te zitten aan het doorlopende abonnement voor de reguliere prijs.

Contactgegevens klantenservice: Email: klantenservice@hearst.nl | Telefoon: 085 8882943