Mijn Hobbykaart XL

Mijn Hobbykaart XL

44% korting incl. 1 special

Mijn Hobbykaart XL verschijnt zes keer per jaar, 5 "gewone" uitgaven en 1 extra dikke special. Een jaarabonnement kost momenteel slechts €33,20 en dat is een mooie korting van 44%. Het is ook mogelijk om Mijn Hobbykaart XL cadeau te geven (ook 5 nummers + 1 sepcial met 44% korting). Een voordeel van een cadeau abonnement: het stopt na afloop automatisch.

Inspiratie, maar vooral doen!

Mijn Hobbykaart XL is een hobbytijdschrift en knipvellenboek in één. 5 keer per jaar worden er stap-voor-stap verschillende technieken beschreven en uitgelegd. Daarnaast doe je inspiratie op met 28 knipvellen met korte beschrijvingen en ontvang je ook nog eens 6 knipvellen met allerlei extra’s waarmee je je eigen draai aan de kaarten kunt geven. De patronen helpen je om de bijzondere vorm- en de borduurkaarten te maken. Ga zelf aan de slag met de knipvellen van Mijn Hobbykaart XL, want de mooiste kaarten maak je immers zelf!

Het tijdschrift / knipvellenboek is voor zowel de beginnende als gevorderde creatieve knutselaar. Eén keer per jaar wordt er een extra dikke special uitgebracht, bijvoorbeeld met een kerst thema.

Mijn Hobbykaart XL wordt uitgebracht door Scala Uitgeverij BV. Een doorlopend abonnement opzeggen is eenvoudig door de klantenservice van de uitgeverij te contacteren. Dit kan door te bellen naar: 033 - 489 29 10 of te mailen naar Mijn Hobbykaart XL.