Mikro Gids

Mikro Gids

1 Jaar de Mikro Gids voor €39,- (41% korting)

Welke aanbieding je ook kiest, je ontvangt de meest overzichtelijke tv-gids van Nederland met een korting van maar liefst 41%. Het abonnement is uiterlijk 1 maand voor afloop opzegbaar. Tijdelijk kan je ook kiezen uit een 2 of 3-jarig abonnement met 43 - 44% voordeel.

Nederlands duidelijkste tv-gids

Het formaat van de Mikro Gids is onveranderd en opvallend vierkant te noemen, maar inmiddels is de gids wel veranderd qua inhoud. Je kan namelijk rekenen op een nog overzichtelijke programmering. Daarnaast wordt je op de hoogte gehouden van de nieuwste films en tv-series en is er meer ruimte voor kijktips.

Qua reviews die er te vinden zijn over de Mikro Gids, kunnen wij concluderen dat de meeste lezers erg tevreden zijn. Het wordt vooral gewaardeerd dat het geen "blabla" gids is zoals vele andere wel zijn. Geen overbodige flauwekul dus, maar een duidelijk en informatief televisie blad. Verder vinden de meeste lezers dat het formaat van het blad erg handzaam en daardoor handig is.

Na afloop van het jaar, wordt zonder tijdige opzegging het abonnement omgezet in een regulier abonnement voor onbepaalde tijd. Het opzegtermijn is slechts een maand en opzeggen gaat eenvoudig middels de klantenservice (telefoon: 035 6726880 | E-mail: klantcontactcentrum@mikrogids.nl) of opzegformulier via de website van Mikro Gids.