National Geographic Junior

National Geographic Junior

Tot 23% korting + 2 specials

Kennismaken met het leuke natuurblad kan voordelig middels een proefabonnement van 3 nummers voor €14,25. Het proefabonnement zal na afloop automatisch stoppen.Ook is er de optie om te kiezen voor een abonnement van 6 nummers voor €27,00, 10 voor €39,00 of 12 voor €49,00 + 2 gratis specials. Bij het jaarabonnement van 12 nummers ontvang je ook de 2 specials erbij cadeau.

Ontdek de wereld van wilde dieren en woeste natuur

Oorspronkelijk is National Geographic een Amerikaans televisienetwerk dat programma's lever over de natuur en wetenschap. Meer bekend is het tijdschrift die nu ook al vele jaren in Nederland wordt uitgebracht. Minder bekend is de Nederlandse "junior" variant, maar die zeker de moeite waard..

Lezers zullen op een leuke manier alles te weten komen over wilde dieren, natuur en een beetje wetenschap. Met name de indrukwekkende foto's zorgen er voor dat het tijdschrift bij veel kinderen in de smaak valt. Daarnaast is het blad een handige informatie bron voor een gave spreekbeurt of werkstuk op school.

National Geographic Junior wordt elke 4 weken door Blink uitgebracht en is met name voor kinderen vanaf 9 jaar.

Naast het proefabonnement is het ook mogelijk om te kiezen voor een jaarabonnement van 15 nummers voor €69,-. Hiermee bespaar je ongeveer 9% op de reguliere prijs, maar je ontvangt er wel 2specials bij cadeau. Het betreft wel een abonnement die loopt tot wederopzegging. Echter je kan natuurlijk via de klantenservice het snel en eenvoudig opzeggen. Doe dit wel minstens 6 weken voor afloop van de actie periode. Bij een abonnement voor onbepaalde duur is een opzegtermijn van 4 weken van toepassing.

Contactgegevens klantenservice: service.media@blink.nl | 073 85 000 33