National Geographic Junior

National Geographic Junior

Tot 39% korting + gratis agenda

Met een losse winkelprijs van €5,12 verschijnt elke maand het National Geographic Junior tijdschrift. Als abonnee ben je zeker voordeliger uit en kan je rekenen op extra's. Momenteel zijn er de onderstaande aanbiedingen en die zijn ook cadeau te geven. (Cadeau abonnementen stoppen altijd automatisch).

  • 5 nummers voor €19,75 (23% korting)
  • 12 nummers voor €47,- (39% korting) + gratis schoolagenda
  • 12 nummers + 2 specials voor €57,- (35% korting) + gratis schoolagenda

Ontdek de wereld van wilde dieren en woeste natuur

Oorspronkelijk is National Geographic een Amerikaans televisienetwerk dat programma's lever over de natuur en wetenschap. Meer bekend is het tijdschrift die nu ook al vele jaren in Nederland wordt uitgebracht. Minder bekend is de Nederlandse "junior" variant, maar die zeker de moeite waard..

Lezers zullen op een leuke manier alles te weten komen over wilde dieren, natuur en een beetje wetenschap. Met name de indrukwekkende foto's zorgen er voor dat het tijdschrift bij veel kinderen in de smaak valt. Daarnaast is het blad een handige informatie bron voor een gave spreekbeurt of werkstuk op school.

National Geographic Junior wordt elke 4 weken door Blink uitgebracht en is met name voor kinderen vanaf 9 jaar.

Momenteel kan je niet kiezen voor een proefabonnement die automatisch stopt na afloop. Je wordt dus nadien abonnee voor onbepaalde tijd. Echter je kan natuurlijk via de klantenservice het snel en eenvoudig opzeggen. Doe dit wel minstens 6 weken voor afloop van de actie periode. Bij een abonnement voor onbepaalde duur is een opzegtermijn van 4 weken van toepassing. Of kies voor een cadeau abonnement die wel stopt na afloop van het gekozen aantal nummers.

Contactgegevens klantenservice: service.media@blink.nl | 073 85 000 33