NCRV-gids

NCRV-gids

1 Jaar de NCRV-gids voor €51,- (38% korting)

Lekker lang voordelig de NCRV-gids in huis? Een jaarabonnement kost nu €51,- (38% korting), een 2-jarig abonnement kost €99,- (39% korting) en een 3-jarig abonnement €147,- (40% korting). Welke je ook kiest, het abonnement loopt tot wederopzegging en zal vervolgens worden omgezet in een doorlopend abonnement. Deze is elk moment opzegbaar met 1 maand opzegtermijn.

Overzichtelijk en respectvol

De NCRV omroepgids is overzichtelijk en respectvol en mede daarom geliefd bij vele abonnees. Je kan rekenen op een helder programma-overzicht en praktische kijktips. Verder is er volop ruimte voor bezinning en verwondering. Dat is in het kort de NCRV-gids, hét blad voor wie verder kijkt.

Speciaal voor de trouwe NCRV-gids abonneers is er het "Abonneevoordeel". Je kan op de NCRV website inloggen met je abonneenummer, postcode, naam en e-mailadres en vervolgens rekenen op leuke voordeel aanbiedingen. Denk aan voordeel op producten en uitjes.

Qua reviews over de NCRV gids kunnen wij concluderen dat vrijwel iedereen enthousiast is. Het wordt gezien als een overzichtelijke en duidelijke programmering, allerminst saai maar ook niet schreeuwerig en de artikelen worden gewaardeerd.

Zoals beschreven betreft deze aanbieding een doorlopend abonnement. Opzeggen is echter erg eenvoudig via de klantenservice van de NCRV (telefonisch via 035 6726890 of mail naar klantcontactcentrum@ncrvgids.nl). Ook kan je online opzeggen via "Mijn NCRV-gids". Hiervoor is wel een account vereist, maar registreren gaat snel en eenvoudig via ncrvgids.nl (abonneenummer is wel nodig).