Nieuwe Revu

Nieuwe Revu

Jaarabonnement met 13% korting

Het eigentijdse tijdschrift Nieuwe Revu wordt elke week uitgebracht en je kan nu voordelig gaan voor een proefabonnement of jaarabonnement. Voor 13 nummers betaal je €50,- (14% korting) en voor 26 nummers €99,50 (15% korting). ga je voor een jaarabonnement, dan betaal je €199,- (13% korting). Alle drie zijn ook cadeau te geven en dan stoppen ze na afloop automatisch.

Een tikje brutaal

Elke week opnieuw kan je met de Nieuwe Revu rekenen op eigenzinnige, onthullende en spraakmakende artikelen over onderwerpen als nieuws, entertainment, misdaad en meer. Ook kan je fotoreportages verwachten en diepgaande interviews. Het tijdschrift wil vooral de lezers amuseren en informeren op soms een beetje brutale manier, maar zonder voorgekookte eigen meningen.

De Nieuwe Revu wordt vooral gezien als een echt mannenblad, maar het is niet voor niks dat veel vrouwen het blad ook graag lezen.

Uitgeverij Pijper Media is de geen die de Nieuwe Revu elke week uitbrengt. Houd rekening met een opzegtermijn van 6 weken. De klantenservice is bereikbaar van 9.00 tot 17.00 via 0251 25 79 24 of via de website: https://aboland.nl/klantenservice/.