Nouveau

Nouveau

3 Nummers voor €9,- (54% korting)

Profiteer tijdelijk van maar liefst 54% korting op een proefabonnement op Nouveau. Je betaald hiervoor slechts €9,- Het proefabonnement zal na afloop automatisch stoppen. Ben je al bekend met het Nouveau tijdschrift? Je kan kiezen uit de volgende drie abonnementen:

  • 1 jaar voor €6,95 per maand (27% korting)
  • 2 jaar voor €6,50 per maand (32% korting)
  • 3 jaar voor €5,95 per maand (37% korting)

Het stijlvolle glossy voor de 50+ vrouw

Nouveau wordt gezien als hét mediamerk voor 50+ vrouwen met stijl, smaak en substantie. Volgens de uitgever Sanoma, bereikt Nouveau om de vier weken ruim 145.000 welgestelde vrouwen met het tijdschrift. Als abonnee kan je in elk nummer rekenen op enerverende verhalen en reportages over mode, juwelen, droomhuizen en meer. Ook staan er verrassende interviews in met bekende Nederlanders. Middels de geliefde rubriek "Cultuur à la Carte", blijf je op de hoogte van nieuwe spraakmakende boeken, theaterproducties, films, concerten en tentoonstellingen.

Abonnees van Nouveau besparen niet alleen op de prijs van losse nummers in de winkel. Zij worden namelijk ook nog eens extra verwend met cadeaus, aanbiedingen en acties. Ook kan je Nouveau gratis digitaal lezen op je tablet of telefoon. Maar dat is nog niet alles, momenteel kan je 50% korting krijgen op het digitaal lezen pakket van meer dan 50 verschillende (DPG Media ) tijdschriften e/o krijg je 50% korting op een 2e abonnement.

Contactgegevens klantenservice: Telefoon: 088 5500250 | Website: www.dpgmediamagazines.nl