Wie zijn wij?

Tijdschriften-abonnement.nl biedt een duidelijk overzicht van voordelige tijdschriften abonnementen. Ons aanbod bestaat uit abonnementen op de Panorama, Elle, Donald Duck en veel andere bekende en minder bekende tijdschriften. Hierbij houden we rekening met verschillende wensen. Om het overzicht zo actueel mogelijk te houden, passen we het aanbod regelmatig aan.

We zijn trots op onze website tijdschriften-abonnement.nl. Hiermee dragen we bij aan een leukere, actievere en gezonde levensstijl. Lezen stimuleert het geheugen en verhoogt het concentratievermogen. Daarnaast vermindert het stress en doe je nieuwe creatieve ideeën op. Lezen stimuleert de ontwikkeling van het jonge kind, vooral in dit digitale tijdperk. We zijn van mening dat een tijdschrift abonnement voor iedereen een positieve ervaring is: man, vrouw, oud en jong.

De website tijdschriften-abonnement.nl is onderdeel van Ozey webdesign: voordelige websites en Internetmarketing.

Over ons aanbod tijdschriftabonnementen

Alle tijdschriften abonnementen hebben we duidelijk gecategoriseerd:

  • Vrouwentijdschriften
  • Mannentijdschriften
  • Kindertijdschriften
  • Modetijdschriften
  • Hobbytijdschriften
  • Tv gidsen

Dit maakt het overzicht tijdschriftabonnementen helemaal compleet. Het afsluiten van een jaarabonnement of proefabonnement verloopt via een van onze partners. We verwerken dus zelf geen privacygevoelige gegevens zoals naam, woonadres en telefoonnummer. Ook voor het wijzigen of opzeggen van een abonnement zijn wij geen bemiddelende partij.

Onze partners doen zaken met verschillende uitgevers. Hierdoor kunnen ze de prijzen voor tijdschriften abonnementen tot wel 30% verlagen. Sommige kortingen kunnen oplopen tot meer dan 50%. Deze hoge korting is vaak alleen op de eerste paar nummers van toepassing. In andere gevallen geldt de korting voor de gehele abonnementsperiode.

Kortingen, aanbiedingen en proefabonnementen

Lezen is een passie, dat geldt zeker voor ons. Daarom willen wij iedereen voordelig kennis laten maken met het tijdschrift van zijn of haar keuze. We zijn continu op zoek naar de beste aanbiedingen en kortingen. Kortingen zijn beperkt geldig, maar beschikbaar zolang ze op onze website staan. Dit geldt ook voor speciale aanbiedingen zoals een welkomstcadeau bij het afsluiten van tijdschriftenabonnement. Een proefabonnement stopt automatisch en een jaarabonnement is opzegbaar of wordt automatisch verlengd.