Panorama

Panorama

Diverse aanbiedingen met kortingen oplopend tot 16%

Tijdelijk is het mogelijk om een jaarabonnement (53 nummers) op de Panorama te nemen voor slechts €199,- en dat komt neer op een korting van 16%. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een proefabonnement van 14 of 28 nummers (14% of 15% voordeliger). Alle aanbiedingen zijn ook als cadeau te geven en dan betreft het een automatisch stoppend abonnement.

Een echt mannenblad

Panorama is een echt mannenblad en bevat wekelijks spraakmakende reportages, artikelen over misdaad, verleiding, sport en seks. Ook kan je rekenen op interessante columns. Het tijdschrift staat dus vol met échte mannenzaken. Panorama brengt de informatie op een originele manier, waarbij ook gebruik wordt gemaakt van prachtige fotoreportages.

Als Panorama abonnee krijg je gratis toegang tot de digitale versies van alle uitgebrachte tijdschriften. Hiervoor heb je alleen je abonnementsnummer nodig om in te voeren bij de uitgever van Panorama (Pijper Media). Hier kan je trouwens ook eenvoudig je abonnement opzeggen (doe dit wel minstens een maand voor afloop).

Alle mogelijke Panorama abonnementen zijn ook als automatisch stoppend cadeau te geven. Een origineel cadeau geven is dus erg eenvoudig.

Contactgegevens klantenservice: website: https://aboland.nl/klantenservice/ | 0251 25 79 24.