Playboy

Playboy

Diverse (Proef-) abonnementen

Elke maand verschijnt de Playboy en als abonnee profiteer je van het gemak van gratis thuisbezorgen. Helaas hebben wij nu geen aanbieding met korting voor je. Je kan kiezen uit een abonnement van 3, 6 of 12 nummers voor €8,16 per tijdschrift). Voor een jaarabonnement betaal je dus €97,88. Je kan ook 3, 6 of 12 nummers cadeau geven. De ontvanger zal na afloop geen abonnee voor onbepaalde tijd worden. Dat is sowieso altijd het voordeel van een cadeau abonnement.

Het mannenblad voor de man die écht wat wil zien en lezen

Het tijdschrift playboy wordt vaak onterecht gezien als "blootblad". Natuurlijk kan je als lezer rekenen op schitterende erotische foto's van de meest aantrekkelijke Nederlandse vrouwen. De fotoshoots zijn altijd stijlvol. Maar dat is zeker niet alles waar de Playboy om draait. Je kan namelijk rekenen op alles qua ontwikkelingen van de echte mannenwereld in de vorm van goede artikelen. Denk hierbij aan lifestyle, nieuws, reizen en films.

De recensies van het blad Playboy zijn vooral positief, maar qua kwaliteit (en beleving) altijd leuk afwisselend. Van "Altijd vol met mooie vrouwen" tot "Er is geen enkel ander blootmagazine die zoveel aandacht schenkt aan hun goede artikelen".

De Playboy wordt in Nederland uitgegeven door Pijper Media. Opzeggen kan zowel via de e-mail als telefonisch (opzegtermijn van 6 weken). De klantenservice kan je tussen 09:00 tot 17:00 bellen op 0251-257924 of online via de website: https://aboland.nl/klantenservice/.