Quest

Quest

Een abonnement (28 nummers) voor €99,99 en dat is 47% korting

Het is niet verwonderlijk dat het maandelijkse tijdschrift Quest erg populair is, immers Quest brengt iedere maand de wereld van kennis en vermaak bij elkaar. Je kan nu profiteren van maximaal 40% korting. De volgende aanbiedingen lopen op dit moment:

  • 3 nummers voor €17,50 (14% korting) - €5,83 per nummer
  • 7 nummers voor €29,99 (37% korting) - €4,28 per nummer
  • 28 nummers voor €99,99 (47% korting) - €3,57 per nummer

Nieuw: Geef Quest cadeau en kies uit 3, 5 of 9 nummers met max. 18% korting. Een cadeau abonnement stopt altijd automatisch.

Braintainment

De slogan "Braintainment" is wel heel erg toepasselijk voor Quest. Het is namelijk gemaakt voor mensen die zich op een luchtige en onderhoudende manier willen verrijken met allerlei wetenswaardigheden. En wel op het gebied van psychologie, techniek, natuur, geschiedenis, sport en multimedia. Niet eens zo zeer omdat het nuttig is, maar vooral omdat het leuk is.

Als Quest abonnee lees je ook gratis digitaal via Google Play, Apple Kiosk en Blendle. De benodigde informatie zal je automatisch in je mailbox ontvangen. Daarnaast kan je als abonnee altijd op minstens 10% korting rekenen in de webshop van Quest.

Zoals gezegd loopt het jaarabonnement tot wederopzegging. Dit betekend dat na afloop van het jaar, je automatisch abonnee voor onbepaalde tijd wordt en dat voor de reguliere prijs. Wil je dit niet, neem dan minstens 12 weken voor het einde v/h jaar contact op met de klantenservice van Quest. Dit kan met een enkel telefoontje (088 024 54 44) of e-mail (klantenservice@quest.nl).