Televizier

Televizier

Korting tot max. 50%

Volop kijkplezier voor de halve prijs! Een jaarabonnement op de Televizier kost nu slechts €46,-

Na afloop van het jaar wordt het abonnement omgezet in een doorlopend abonnement. Echter het jaarabonnement is uiterlijk 1 maand voor afloop opzegbaar via de ledenservice. Je kan ook langer profiteren van 48% tot 50% korting door gelijk te gaan voor een 2 of 3 jarig abonnement op Televizier.

Volop kijkplezier

De Televizier is een tv gids die bij veel lezers erg in de smaak valt. Dit o.a. door het gegeven dat het blad al weer wat jaartjes geleden behoorlijk is aangepakt. De gids ziet er sindsdien rustiger en overzichtelijker uit, daarnaast heeft het meer glamour gekregen qua uitstraling. De slogan "Volop kijkplezier" komt tot uiting door het handige programma overzicht i.c.m. kijktips per week en dag + programmering van satelietzenders en internet televisie. Lekker compleet dus.

Naast veel aandacht voor alles rondom televisie programma's kan je als lezer rekenen op meer. De Televizier is namelijk meer dan alleen een programmablad. Er staan veel artikels in over soaps, films, series en je kan shopping rubrieken verwachten waarin aandacht wordt besteed aan koken, reizen, mode en meer.

Al met al een aantrekkelijke gids voor een zacht prijsje. Let wel dat de aanbieding alleen geldig is in Nederland en enkel als je de afgelopen 6 maanden geen abonnement op de Televizier hebt gehad.

Abonneeservice Televizier: klantcontactcentrum@televizier.nl | 035 6726850