Toeractief

Toeractief

Tot 16% korting op een abonnement

Het magazine Toeractief verschijnt 7 keer per jaar. Voor een jaarabonnement betaal je nu €79,- en dat is 2% voordeliger dan de prijs van losse nummers. Meer korting krijg je als je gelijk gaat voor een abonnement van 2 jaar (14 nummers dus), hiervoor betaal je €135,- en dat is maar liefst 16% voordeliger. Let wel: na de gekozen actie periode wordt je automatisch abonnee voor onbepaalde tijd.

Het Toeractief tijdschrift is wellicht ook leuk om cadeau te geven. Vanzelfsprekend geef je dan een aflopend abonnement cadeau van 7 of 14 nummers.

Het tijdschrift boordevol unieke wandel- en fietsroutes

Toeractief is hét tijdschrift voor de actieve wandelaars em fietsers. Je kan 7 keer per jaar unieke fiets- en wandelroutes door Nederland verwachten. De routes zijn opgeluisterd met mooie foto's. bezienswaardigheden, interessante wetenswaardigheden en praktische tips. Ook zal je bij elke uitgave een uniek en praktisch routeboekje op A5 formaat ontvangen.

Bij iedere editie wordt je als lezer verrast met nieuwe en bijzondere routes. Wat Toeractief extra uniek maakt, is dat je als lezer door sfeerverhalen met mooie fotoreportages kennismaakt met alle aspecten van de routes. Bijvoorbeeld van alles over de flora en fauna. Ook wordt je op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen op wandel- en fietsgebied.

Toeractief wordt uitgegeven door BCM Media. Wil je een abonnement opzeggen? Houd rekening met een opzegtermijn van 1 maand en neem contact op met de uitgeverij middels een belletje op kantoortijden 040 8447644 of stuur een e-mail naar abonnement@bcm.nl