TopGear

TopGear

Een jaar TopGear met 35% korting

Tijdelijk de beste deal: 12 nummers (1 jaar) voor €69,95 en dat is 35% korting. Ook kan je gaan voor een proefabonnement van 6 nummers voor €39,95 en dat is een korting van 26%. Let er wel op dat beide aanbiedingen niet na afloop automatisch stoppen. Wens je geen abonnee voor onbepaalde tijd te worden, dan is opzeggen via de klantenservice noodzakelijk.

Het grootste auto- en mannenlifestyle magazine

TopGear Magazine is het grootste auto- en mannenlifestyle magazine. Net zoals in de gelijknamige tv-programma, kan je elke maand rekenen op een hilarische en humoristische toonzetting. Verder kan je natuurlijk rekenen op het laatste autonieuws, beste autotests en de mooiste achtergrondverhalen over supercars. Het tijdschrift is van goede kwaliteit (dik papier) en bevat schitterende fotoreportages.

De abonnementen van 6 en 12 nummers lopen tot wederopzegging. Dit betekend dat na afloop van de actieperiode je automatisch abonnee blijft voor de reguliere jaar prijs. Wil je dit niet, neem dan contact op met de klantenservice van TopGear Magazine. Dit kan via de website topgear.nl (via een opzegformulier), maar ook via een telefoontje (020 7601236). De contact informatie is ook te vinden in het colofon van elk nummer. De abonnementenadministratie van TopGear wordt verzorgd door Abonnementland.