Totaal TV

Totaal TV

4 Nummers voor €4,-

Elke twee weken wordt de Totaal TV uitgebracht en een abonnement is nu wel erg voordelig. Je kan goedkoop kennismaken middels een proefabonnement van 4 nummers voor €4,- Dit is maar mooi een korting van 42%. Het proefabonnement zal na automatisch stoppen, je wordt dus niet abonnee voor onbepaalde tijd. Daarnaast kan je ook gelijk gaan voor een langere periode een fikse korting:

  • 1 jaar voor €4,50 per maand (35% korting)
  • 2 jaar voor €4,25 per maand (39% korting)
  • 3 jaar voor €3,95 per maand (43% korting)

Een Totaal TV abonnement is leuk en handig voor jezelf, maar het is ook mogelijk om een abonnement cadeau te geven.

Uitgebreide tv- en filmtips

Als abonnee van Totaal TV kan je elke twee weken een overzicht van maar liefst 105 televisiezenders in je brievenbus verwachten. De tv gids is ingedeeld op genre en interesse en biedt dagelijks uitgebreide tv- en filmtips. Ook zal je het laatste nieuws over films en digitale tv kunnen verwachten. Totaal TV is speciaal voor de kritische televisie kijker die niets wil missen.

De recensies van Totaal TV zijn vooral erg positief. Abonnees vinden het vooral prettig dat alle zenders vermeld worden en dat de gids overzichtelijk is.

Zoals gezegd betreft de actie een automatisch stoppend abonnement. Als je wel doorlopend abonnee bent en de gids wil opzeggen, dan heb je te maken met een opzegtermijn van een maand. Totaal Tv wordt uitgebracht door DPG Media magazines en de klantenservice kan je bereiken via 088 5500250.