TV Krant

TV Krant

Bespaar tot 46% op een jaarabonnement of ga voor 33% korting + cadeau naar keuze.

Deze aanbieding is wel heel erg aantrekkelijk, want je kiest zelf je cadeau bij een jaarabonnement. Ga bijvoorbeeld voor een jaarabonnement op de TV krant voor €39,95 (33% korting) en kies uit de volgende cadeaus: Hema of Bol.com cadeaubon met een waarde van €10,-. Ook kan je kiezen voor een abonnement met een hogere korting, maar zonder cadeau. Je betaald dan voor 1 jaar €32,50 en dat is 46% voordeliger dan de reguliere prijs.

Ontdek de vernieuwde TV Krant

De TV krant stond al bekend als één van de meest overzichtelijke, maar is onlangs toch vernieuwd. Je krijgt nu veel meer tv- en filmtips per dag. Het lettertype is groter geworden. Er is meer aandacht voor Netflix, Videoslot, NL Ziet e.a. on demand-aanbieders. Verder is er een heldere aanduiding van de genres.

Dus nog meer informatie, leesbaarder en overzichtelijker. De favoriete rubrieken Beeldbuzz, Nieuw in de bioscoop en Filmhuis, Horoscoop en Puzzel blijven ook nog eens gewoon bestaan.

Het aanbod geldt tot wederopzegging en minimaal voor een jaar (52 edities). Hierna wordt het omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Wil je dit niet, neem dan minstens een maand voor afloop van het proefabonnement contact op met de klantenservice van de TV Krant (gegevens staan altijd in het colofon). De cadeaubonnen of cadeau ontvang je ca. 2 tot 4 weken na ontvangst van je betaling.

Abonneeservice: https://www.tvkrant.nl/Service/ | 035 - 672 68 60