TVFilm

TVFilm

Word nu abonnee met 60% korting

Abonnee worden op TVFilm is nu voor langere tijd erg voordelig. Voor een jaar betaal je 38 euro, voor twee jaar 72euro en voor drie jaar 108 euro. Voor alle drie is de korting dus bijna 60 procent! Per nummer betaal je slechts €1,46 - €1,38 en dat is voor een tv gids die elke twee weken uitkomt erg goedkoop. De losse winkelprijs is €3,49. Deze aanbiedingen zijn alleen geldig als je de laatste 6 maanden geen abonnee van de TVFilm bent geweest en loopt minimaal voor de aangegeven actieperiode.

Niet te filmen zó leuk

De echte film en televisie kijker kent de TVFilm gids vast al wel. Hij verschijnt namelijk elke twee weken, is 130 pagina's dik en geeft een overzichtelijke programmering van 76 zenders. Er wordt veel aandacht besteed middels "Superkijktips" voor de beste films en series. Daarnaast staat het blad vol met nieuws en sporttips en is zodoende net even wat meer dan een tv gids alleen.

De TVFilm reviews zijn eigenlijk vooral erg positief te noemen. Veel lezers zijn met name te spreken over het makkelijk leesbare, het goede overzicht en het nieuws over de nieuwste films en series. Daarnaast is het best een voordelige televisie gids te noemen (nu met de actie helemaal natuurlijk). Het gegeven dat het blad elke twee weken verschijnt wordt trouwens niet als negatief ervaren.

Na afloop van het jaar, wordt zonder tijdige opzegging het abonnement omgezet in een regulier abonnement voor onbepaalde tijd. Het opzegtermijn is slechts een maand en opzeggen gaat eenvoudig middels de klantenservice ( 035 6726970 of klantcontactcentrum@tvfilm.nl) of middels het opzegformulier via de website van TVFilm.