Veronica Magazine

Veronica Magazine

4 nummers voor €10,- (42% korting)

Veronica Magazine is één van de meest populaire tv gidsen van Nederland. Het is alleen jammer dat een abonnement vaak best prijzig is te noemen. Gelukkig heeft bladen.nl een exclusieve deal met de uitgever (Sanoma) en hierdoor bieden ze nu o.a. tijdelijk de volgende aanbieding aan: 4 nummers voor 10 euro (stopt automatisch). Alle opties op een rijtje:

  • 4 weken voor €10,- (stopt automatisch)
  • 6 maanden vooor €7,50 per maand (37% korting) en altijd opzegbaar

Het lekkerste tv blad van Nederland

Het is niet vreemd dat Veronica Superguide het populairste tv blad van Nederland is. Het gaat namelijk om wel veel meer dan een blad met een programma overzicht. Je kan elke week rekenen op 124 pagina's boordevol filmrecensies, interviews, entertainmentnieuws en nog veel meer op het gebied van muziek, mode, food, strips, gadgets, games, enz. Maar laten we ook niet onderschatten da Veronica Magazine een overzicht bied van 50 verschillende televisiezenders. Daarnaast maak je als abonnee elke week kans op prijzen en kan je rekenen op flinke kortingen op bijvoorbeeld dagjes uit.

Veronica Magazine abonnees kunnen gratis gebruik maken van de app Superguide. Dit is een app met een dagelijkse persoonlijke gids door alle tv-zenders. Je krijgt te zien wat je zeker niet moet missen en daarnaast zal je preview video's te zien krijgen. Ook maak je als app gebruiker elke dag kans op tickets, dvd's en gadgets. Wellicht nog belangrijker... via de app krijg je 50% korting op een 2e abonnement naar keuze.

Contactgegevens klantenservice: 088 5500250 | www.dpgmediamagazines.nl