Voetbal International

Voetbal International (VI)

Tot maximaal 42% korting op een abonnement

Het Voetbal International (VI) tijdschrift (wat iedere week verschijnt) is het populairste voetbaltijdschrift van Nederland. Je kan nu profiteren van maximaal 42% korting bij een abonnement als je kiest voor 153 nummers (3 jaar). Je betaald dan iedere maand €15,- Liever minder lang vast zitten aan een abonnement..? Je kan ook kiezen voor 102 nummers (2 jaar) voor €17,- per maand (34% korting) of 51 nummers (1 jaar) voor €19,- per maand (26% korting).

Gratis als abonnee: VI komt inclusief VI PRO-special. Met VI PRO krijg je via de app en vi.nl toegang tot PRO-artikelen van Voetbal International.

Iedere week het laatste voetbalnieuws

Natuurlijk kan je elke week opnieuw rekenen op het belangrijkste en meest recente voetbalnieuws in het Voetbal International tijdschrift. Ook bevat het best gelezen voetbalblad van Nederland scherpe columns, achtergrondreportages en voor- en nabeschouwingen. Ook bevat elke editie inhoudelijke benaderingen van het Nederlandse en Internationale voetbal en er is ruimte voor statistieken en fotografie.

Als VI magazine abonnee kan je gratis gebruik maken van VI PRO en dat is de digitale aanvulling op het weekblad. Als VI PRO member krijg je het gehele jaar toegang tot premiumartikelen en meer. Ook kan je als trouwe abonnee verrast worden met unieke winacties en relevante kortingen bij verschillende partners.

Kies je voor een abonnement van 3 jaar, dan zal je ook gratis de VI PRO-special kunnen verwachten. Dat zijn zeg maar de jaarlijkse extra luxe uitgaves met een bepaald thema.

Of je nou gaat voor 1, 2 of 3 jaar VI Magazine, je zal na de actieperiode automatisch abonnee voor onbepaalde tijd. Wil je je abonnement opzeggen, dan kan dit eenvoudig door contact op te nemen met de uitgeverij (Voetbal International) rekening houdend met een maand opzegtermijn. Je bereik de klantenservice telefonisch op kantoortijden op 08800 42222 of via E-mailadres: service@vi.nl