Libelle

Libelle

4 nummers voor €12,- (39% korting)

Het wekelijkse vrouwentijdschrift voor veel leesplezier, inspiratie en meer. Verwen jezelf of een ander met een abonnement op de Libelle met minimaal 39 en maximaal 70% korting op de reguliere prijs.

Margriet

Margriet

4 nummers voor €12,- (60% korting)

Met een Margriet abonnement ontvang je wekelijks inspiratie en tips voor een leuk en gezond leven. Bespaar minimaal 60 en maximaal 70 procent op de reguliere prijs en ontvang als 1e de nieuwste nummers in huis.

Zin Magazine

Zin Magazine

Tot maximaal 37% korting

Hét magazine voor vrouwen vanaf 50 jaar die actief en bewust van het leven willen genieten. Zin Magazine is een maandblad met een zeer brede mix aan onderwerpen. Profiteer nu van een korting tot max. 37% op een abonnement.

ELLE

ELLE

Diverse aanbiedingen

Op het gebied van mode en beauty is ELLE het maandelijkse tijdschrift voor vrouwen die wel een persoonlijke style guide kunnen gebruiken. Er zijn diverse aanbiedingen, waaronder 3 nummers voor €14,99. Oplopende korting tot 29%.

JAN

JAN

Tot max. 45% korting

JAN. Just Another Name, is hét glossy merk dat je raakt. Het tijdschrift met een internationale look & feel inspireert iedere maand vele vrouwen met o.a. bijzondere interviews. Ga voor een proefabonnement (cadeau geven kan ook), of....

Plus Magazine

Plus Magazine

11 nummers voor €37,50 (43% korting)

Het maandelijkse tijdschrift voor de actieve 50-plussers, Plus Magazine verrijkt je leven! Je kan nu profiteren van maximaal 43% korting op een abonnement van 11 nummers. Ook kan je gaan voor een preofabonnement.

Women's Healt

Women's Health

14 nummers voor 49,99 (40% korting)

De health glossy voor sportieve vrouwen die alles willen lezen over: behouden van een fit en sportief lichaam, voeding en meer. Ga voor een proefabonnement van 4 nummers voor €22,50 of kies voor meer korting bij meer nummers.

Psychologie magazine

Psychologie

4 nummers €25,- (22% korting)

Een proefabonnement Psychologie Magazine van 4 nummers voor slechts €25,- (22% korting) voor je zelf of cadeau geven? Het proefabonnement stopt automatisch, dus wel zo prettig. Ook krijg je gratis toegang tot online artikelen.

gezondNU

gezondNU

Tot maximaal 40% korting

Op een leuke manier handvatten krijgen om daadwerkelijk gezonder te gaan leven? Neem dan eens een abonnement op het tijdschrift gezondNU. Ga voor een automatisch stoppend proefabonnement of voor een abonnement van 2 jaar.

Sante

Santé

Maximaal 30% korting

Het tijdschrift volop inspiratie voor een healthy lifestyle, lekker in je vel zitten kan je namelijk (al dan niet gedeeltelijk) in de hand hebben. Het tijdschrift verschijnt 10x per jaar en je kan tot 30% besparen op een abonnement.

Landleven

Landleven

11 nummers voor €47,50 (40% korting)

Al meer dan 25 jaar hét tijdschrift voor buitenwonen en buitenleven. Landleven is inmiddels een begrip voor echte buitenliefhebbers. De korting loopt op tot 40% bij 11 nummers of kies voor een proefabonnement die automatisch stopt.

Vriendin

Vriendin

Diverse Vriendin Magazine aanbiedingen (tot 31% korting)

Het leukste vrouwen-weekblad voordelig uitproberen of cadeau geven kan middels een proefabonnement van 8 nummers. Flink besparen kan op een abonnement van 20 nummers voor €50,-

Mijn Geheim

Mijn Geheim

Diverse Mijn Geheim aanbiedingen (tot 26% korting)

Het tijdschrift vol met levensverhalen die je raken. Mijn Geheim komt elke twee weken uit en je kan kiezen uit verschillende abonnementen waarbij de korting oploopt tot 26%.

Flair

Flair

4 nummers voor €12,- (29% korting)

Elke week ontvang je als abonnee een moment van ontspanning en inspiratie in de brievenbus in de vorm van een populair vrouwentijdschrift. Probeer een proefabonnement van 4 nummers of ga voor langer voordeel.

Beau Monde

Beau Monde

Helaas geen korting bij een jaarabonnement

Het Beau Monde magazine gaat over mode, glamour en celebrities en verschijnt 10x per jaar. Voor een abonnement van 10 nummers betaal je €69,90. Je kan ook gaan voor 3 of 5 nummers en cadeau geven is mogelijkt.

Marie Claire

Marie Claire

Helaas geen korting

Het modetijdschrift Marie Claire bevat het laatste nieuws op inspirerende mode, trends op beautygebied en meer. Het tijdschrift verschijnt 6x per jaar en kost €7,99 per nummer. Je kan kiezen uit een abonnement van 3 of 6 nummers.

Fabulous Mama

Fabulous Mama

2 nummers €10,00 (16% korting)

Fabulous mama, hét glossy lifestyle magazine voor mama's met kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Elke maand weer met onderwerpen als: wonen, reizen, mode & beauty, real life & opvoeden en culinair.

Ouders van nu

Ouders van Nu

Helaas geen aanbieding

Het maandblad Ouders van Nu is speciaal voor aanstaande en jonge ouders met opgroeiende kinderen. Als abonnee kan je rekenen op veel informatie over alles wat met ouders zijn te maken heeft.

Vrouwentijdschriften waar je bij wegdroomt

Even een moment voor jezelf met jouw favoriete vrouwentijdschrift. We hebben de leukste en meest populaire tijdschriften voor jou verzameld. Kom meer te weten over mode, gezondheid, gezin, hobby en alles wat jou bezighoudt. Sluit voordelig een jaarabonnement af of maak eerst via een proefabonnement kennis. Hierbij profiteer je van kortingen die op kunnen lopen tot wel 50% of meer!

Proefabonnement tijdschrift voor vrouwen

De Vriendin of Mijn Geheim ken je vast wel, maar hoe zit het met andere vrouwentijdschriften? Met een proefabonnement kom je hier snel achter. Afhankelijk van het tijdschrift van jouw keuze ontvang je tijdens de proefperiode 3 tot 26 nummers. Zo kun je vrijblijvend kennismaken met een (nieuw) tijdschrift. Leuk om meer te weten te komen over handwerken, geld, celebrities of de laatste mode. Het proefabonnement stopt na de proefperiode automatisch. Tevreden? Dan verleng je dit naar een jaarabonnement.

Geef eens een tijdschrift cadeau: hoge korting

Voor jezelf of een ander: geef eens een tijdschrift cadeau. Een proefabonnement of jaarabonnement is hét moment om jezelf of een andere vrouw te verblijden. Speciaal voor jou hebben we de leukste vrouwentijdschriften abonnementen in de aanbieding. Wat dacht je van Flair, Libelle, Margriet of VTwonen? Maar ook Glamour, Landleven of Fabulous Mama past helemaal bij jou. Met meer dan 50 verschillende tijdschriftabonnementen voor vrouwen is er altijd voldoende keuze. Profiteer direct van een voordelig tijdschriften abonnementen. Hiermee bespaar je al snel tot €10 of meer per maand!

Tijdschrift vrouwen 50+

Op zoek naar een tijdschrift abonnement voor vrouwen 50+? De volgende vrouwentijdschriften sluiten hier perfect op aan:

  • Psychologie (voor de zelfbewuste vrouw)
  • Eigen huis en interieur (architectuur en design)
  • Libelle (voor eigentijdse vrouwen)
  • Margriet (voor actieve vrouwen)
  • Beau Monde (Glossy voor de modebewuste vrouw)

Naast bovenstaande tijdschriften vrouw 50+, hebben we nog veel meer tijdschriften abonnementen met korting. Laat deze korting niet aan je voorbijgaan en sluit direct een proefabonnement of jaarabonnement af.

Zo werkt een tijdschrift abonnement met korting

Heb je al een keuze kunnen maken uit de leukste bladen of vrouwentijdschriften? Ga dan voor een tijdschrift abonnement met korting. Hoe werkt dit precies? Allereerst over de korting: aanbiedingen zijn vaak beperkt geldig. Profiteer van deze kortingen en wacht niet te lang. Hieronder lees je hoe een het afsluiten van een abonnement werkt:

Plaats je bestelling voor een proefabonnement of jaarabonnement. Hierbij vul je een aantal gegevens in zoals e-mailadres, voor en achternaam en woonadres. Je kunt er desgewenst voor kiezen om het tijdschrift op een ander adres te laten bezorgen. Handig wanneer je een abonnement cadeau doet. Betaal online het proefabonnement of jaarabonnement. Online betalen verloopt via een beveiligde verbinding: jouw gegevens zijn in veilige handen. Nog even bevestigen en het is wachten op het allereerste nummer van jouw favoriete tijdschrift.

Tijdschrift abonnement opzeggen

Je hebt 14 dagen bedenktijd: binnen deze periode kun je van het proefabonnement of jaarabonnement afzien. Wil je een tijdschrift abonnement opzeggen? Dit doe je bij de abonneeservice van jouw tijdschrift. Opzeggen omdat het vrouwentijdschrift niet meer goed bij jouw interesses aansluit? Gelukkig is er nog veel meer keuze, voor jong en oud! Bekijk ons uitgebreide aanbod vrouwentijdschriften en ga voor nieuwe inzichten.