Wandelmagazine

Wandel Magazine

40% korting bij 4 nummers

Met een abonnement op Wandel magazine ontvang je 4 keer per jaar het hobbytijdschrift. Voor 2 nummers betaal je slechts €9,50 en dat is maar liefst 40% voordeliger dan de reguliere winkelprijs. Daarnaast stopt het proefabonnement automatisch en kan je het ook cadeau geven. Voor 4 nummers betaal je €17,95 (46% korting) en deze kan je ook cadeau geven. Een jaarabonnement voor jezelf zal echter na de 4 nummers worden omgezet in een doorlopend abonnement.

Vertrekpunt voor de wandelaar

Al meer dan 40 jaar is Wandelmagazine het wandeltijdschrift van Nederland. in elk nummers lees je alles over lange en korte wandelingen in Nederland, maar ook over wandelparadijzen elders in Europa. Verder kom je alles te weten over wat je tegenkomt tijdens het wandelen aan natuur, landschap, geschiedenis en cultuur.

Vanzelfsprekend is Wandelmagazine een tijdschrift met verrassende invalshoeken en praktische informatie over bekende, maar vooral over onbekende plekken om te gaan wandelen. Het zal je zeker inspireren om de beschreven routes te gaan bewandelen, want de schitterende fotoreportages laten weinig aan de verbeelding over. Hiervoor hoef je echt geen conditie te hebben van een topsporter, de meeste wandelaars die Wandelmagazine lezen hebben wandelen als hobby.

De uitgeverij van Wandelmagazine is Virtumedia. Om een abonnement stop te zetten is het vereist om contact op te nemen met de uitgeverij zelf. Dit kan telefonisch (kantoortijden) op 030-6920677 of via een e-mail naar info@virtumedia.nl (maand opzegtermijn).