Wetenschap in Beeld

Wetenschap in Beeld

Tot maximaal 61% korting op een abonnement

Het tijdschrift Wetenschap in Beeld verschijnt elke maand en is internationaal ingestoken. Blijf op de hoogte van alles wat er in de wereld gebeurt middels een proef- abonnement. Je kan gaan voor 6 nummers voor €17,50 (58% korting), 12 nummers voor €32,50 (61% korting) of 24 nummers voor €80,- (52% koting).. Let wel: na afloop wordt je automatisch abonnee voor onbepaalde tijd. Wil je dit liever niet...? Je kan ook kiezen voor een cadeau abonnement.

Ontdek de wereld van de wetenschap

Wil je de wereld om je heen begrijpen - en worden vermaakt en uitgedaagd? Wil je frontline nieuws van fascinerende onderzoekers - en tegelijkertijd spannende verhalen lezen? Dan is Wetenschap in Beeld iets voor jou: het magazine dat brandstof levert voor je beide hersenhelften. Het geeft antwoord op de grote en kleine vragen van het leven.

De gebieden waar Wetenschap in Beeld zich op richt lopen uiteen van geschiedenis tot geneeskunde en ruimtevaart. Je leest alles over de natuur, techniek en biologie. Ga voor een abonnement en ga op verkenning met Wetenschap in Beeld.

Als abonnee lees je gratis de digitale uitgaves op je smartphone e/o tablet. Ook krijg je volledige toegang tot de website met meer dan 3000 artikelen.

Ben je doorlopend abonnee op Wetenschap in Beeld en wens je je abonnement op te zeggen? Dit kan eenvoudig (rekening houdend met een maand opzegtermijn) door contact op te nemen met de klantenservice van de uitgeverij (Vipmedia). Dit kan telefonisch op kantoortijden via 076 850 70 16.