Wild van Freek

Wild van FREEK

Tot max. 23% korting + 2 specials

Om de 3 weken komt Wild van FREEK uit en het is een erg leuk tijdschrift voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar. Je kan kiezen voor een proefabonnement van 3 nummers voor €14,25 (0% korting). Deze zal automatisch stoppen en het is ook mogelijk om die cadeau te geven. Daarnaast is het mogelijk om een abonnement van 6, 10 of 12 nummers af te sluiten (doorlopend) Kies je voor een abonnement van 12 nummers, dan ontvang je 23% korting en krijg je 2 specials erbij cadeau.

Hét tijdschrift voor avonturiers vanaf 7 jaar!

Freek Vonk is de bekendste Nederlandse bioloog en in het tijdschrift Wild van FREEK neemt hij kinderen mee op avontuur. Ze gaan als het ware mee op reis met Freek en komen zo oog in oog te staan met wilde dieren die hij tegenkomt. Het blad geeft een unieke kijk in het leven van Freek Vonk, zelfs nog meer dan wat op tv te zien is. Daarnaast staat het ook vol met indrukwekkende weetjes over wilde dieren, grappige strips, quizzen, puzzels, moppen en nog veel meer wild nieuws.

Het abonnement van 13 nummers voor €59,- loopt tot wederopzegging. Na de actieperiode zal je automatisch abonnee worden voor onbepaalde tijd. Dit is natuurlijk wel zo makkelijk, maar misschien niet gewenst. Het is echter niet verplicht, mits je tijdig via de klantenservice het abonnement stop zet. Doe dit wel tijdig en wel minstens 6 weken voor afloop. Als abonnee voor onbepaalde tijd is er een opzegtermijn van 4 weken. Wild van Freek wordt uitgegeven door Blink Uitgevers.

Contactgegevens klantenservice: 073 85 000 41 | service@wildvanfreek.nl | www.wildvanfreek.nl/contact/