Yoga Magazine

Yoga Magazine

6 Nummers met 22% korting

Om de 2 maanden komt Yoga Magazine uit. Je kan voordelig kennismaken middels een proefabonnement van 6 nummers (stopt automatisch) voor een prijs van €45,- Hiermee bespaar je 22%, maar dat is nog niet alles... Je ontvangt namelijk 4 printedities, 2 digitale edities en onbeperkt yogatv. Deze aanbieding cadeau geven is ook mogelijk.

Het yogatijdschrift van Nederland

Yoga Magazine is het yogatijdschrift van Nederland en geschikt voor zowel de beginner als gevorderde. Het blad gaat over spiritualiteit, gezondheid en lifestyle. Natuurlijk besteed het tijdschrift ook veel aandacht aan verschillende yogahoudingen voor elk niveau. Ook kan je lezen over yogareizen, yogaproducten, inspirerende boeken, gezonde voeding, enz. Leuk is ook dat bekende Nederlanders vertellen over hun ervaringen met yoga.

Als abonnee van Yoga Magazine kan je ook gebruik maken van kortingen en aanbiedingen op speciale producten en bijvoorbeeld yoga workshops. Het magazine is trouwens een initiatief van de makers van Psychologie Magazine.

Indien je voor een jaarabonnement kiest, dan heb je te maken met een doorlopende. Na het jaar zal je dus automatisch abonnee voor onbepaalde tijd zijn. Als je dit liever niet wenst, neem dan minstens een maand voor het einde van de 1e periode contact op met de klantenservice. Het proefabonnement stopt wel automatisch.

Contactgegevens klantenservice: 085 - 0293186 | klantenservice@wpg.nl | www.yogaonline.nl