Zin Magazine

Zin Magazine

Tot maximaal 37% korting

Met een winkelprijs van €7,95 verschijnt Zin Magazine 13 keer per jaar. Het wordt gezien als hét magazine voor vrouwen vanaf 50 jaar die actief en bewust van het leven willen genieten. Momenteel kan je kiezen uit de onderstaande aanbiedingen, waarmee je sowieso van voordeel kan profiteren::

  • 3 nummers voor €20,- | 16% korting (€6,67 per nr.) + stopt automatisch
  • 6 nummers voor €34,- | 29% korting (€5,67 per nr.)
  • 13 nummers voor €65,- | 37% korting (€5,00 per nr.)

Tip: Geef een abonnement van 3, 6 of 13 nummers cadeau. Alle cadeau abonnementen stoppen automatisch na afloop. De korting is bij 6 en 13 nummers wel iets minder.

Het magazine voor de beste tijd van je leven

Zin Magazine is een maandblad die zich richt op vrouwen van 50+. Het wordt gezien als de ideale bron van inspiratie voor de tijd van je leven. Het tijdschrift lees je over zeer diverse onderwerpen zoals o.a. boek en film recensies, theater en andere culturele evenementen, enz. Als 50+ vrouw blijf je op de hoogte van de nieuwste releases en populaire uitstapjes..

Het tijdschrift staat ook bekend om haar aandacht voor interviews met bekende personen. Vaak ligt hierbij de nadruk op levenservaringen en alles rondom het ouder worden. Welzijn en gezondheid zijn ook belangrijke onderwerpen. Je kan rekenen op artikelen en advies ver gezond ouder worden, de laatste medische ontwikkelingen en adviezen voor het leiden van een actief leven.

Mooie verhalen, persoonlijke ervaringen en inzichten. Schitterende reisverhalen, praktische tips over o.a. financiën, werk en pensioen. Maar ook regelmatig onderwerpen als familie, kinderen en relaties. Een zeer brede mix van onderwerpen dus.

Bij het proefabonnement zal je na afloop geen abonnee voor onbepaalde tijd worden. Bij de overige wel. Wens je na de gekozen actie periode geen abonnee te blijven? Neem minstens 1 maand voor het ontvangen van het laatste magazine contact op met de klantenservice.

Contactgegevens klantenservice: Uitgeverij: Roularta | Telefoonnummer: 020 89 456 63 | Website: https://zin.nl