ZO?! ZIT DAT

Zo Zit Dat

Jaarabonnement met gratis + Ticket To Ride-bordspel t.w.v. €47,99

Het is nu wel heel erg aantrekkelijk om te gaan voor een Zo Zit Dat jaarabonnement, je kan namelijk rekenen op een leuke korting. Ook een proefabonnement is mogelijk. Alle aanbiedingen op een rijtje:

  • 4 nummers voor €6,00 (stopt automatisch)
  • 1 jaar voor €9,63 per kwartaal (37% korting) + Ticket To Ride-bordspel t.w.v. €47,99
  • 2 jaar voor €4,25 per maand (41% korting) incl. vakantie- en winterboek
  • 3 jaar voor €3,95 per maand (45% korting) incl. vakantie- en winterboek

De korting is niet bescheiden te noemen en dan kan je ook nog rekenen op een gratis bezorging van het tijdschrift.

Hét maandblad voor nieuwsgierige kinderen

Een abonnement op het maandblad Zo Zit Dat is niet alleen heel erg leuk, maar ook erg leerzaam. Het geeft namelijk antwoord op verrassende vragen als, waarom is poep bruin, is er water op de maan, waarom zijn bananen krom. Er wordt aandacht besteed aan: wetenschap & techniek, natuur & dieren, sport & avontuur, computers & games, enz. Erg breed dus en mede daarom ideaal voor nieuwsgierige kinderen. Het tijdschrift staat niet alleen in het teken van "vraag & antwoord". Elke maand weer kan je rekenen op leuke quizzen en meer.

Zoals gezegd zijn er meerdere aanbiedingen voor een (proef-) abonnement op Zo Zit Dat. De korting kan behoorlijk oplopen als je kiest voor een abonnement van 16 nummers. Echter ook als je kiest voor minder nummers, is de aanbieding aantrekkelijk. Bekijk wel goed of het een doorlopend of een automatisch stoppende aanbieding betreft. Doorlopende zijn vaak voordeliger, maar na afloop betaal je de reguliere prijs. Opzeggen kan natuurlijk altijd eenvoudig en wel via de klantenservice die je kan bereiken via 088-5500250. Zo Zit Dat wordt uitgegeven door DPG Media magazines.