Zoom.nl

Zoom.nl

Tot 30% korting op het tijdschrift Zoom.nl

Een proefabonnement van 3 nummers voor slechts €24,95 (16% korting), of 5 nummers voor €38,95 (22% korting) of toch liever gelijk een jaarabonnement van 10 nummers voor €69,95 (30% korting). Je kan ook een abonnement van 3 of 5 nummers cadeau geven.

Zoom.nl is de grootste fotografiecommunity van Nederland waar je jezelf gratis kan aanmelden en kan ontwikkelen als fotograaf. Sinds enige tijd brengen ze ook hun eigen tijdschrift uit waarbij je als abonnee kan rekenen op flinke voordelen t.o.v. enkel de online community.

Ontwikkel jezelf als fotograaf

Als je helemaal gek bent van digitale fotografie e/o video, dan is Zoom.nl het tijdschrift voor jou. Daarnaast is het altijd mogelijk om een (proef-) abonnement cadeau te geven. Het magazine staat vol met heldere cursussen, leerzame workshops en nuttige verkoopadviezen. Dit (en meer), zal er voor zorgen dat je nog meer plezier kan beleven aan fotografie en daardoor zal je op een leuke manier alleen maar kundiger worden.

Als abonnee krijg je gratis toegang tot alle digitale edities voor op je smartphone of tablet. En dan niet alleen van Zoom.nl maar ook van de Videozines variant voor alles over het maken van video's. Tevens zal je als abonnee unieke online workshops kunnen volgen.

Het fototijdschrift wordt 10 keer per jaar uitgebracht, het laatste nummer van het jaar betreft een extra dikke special met een winkelprijs van €9,95. Zoom.nl heeft de uitgave van hun blad ondergebracht bij Reshift. Zij hebben een goed bereikbare klantenservice (023 5364401 of klantenservice@reshift.nl) waar je je abonnement kan opzeggen of verlengen.